[LIHKG] Galgame推薦及討論區 44 Why happy memories are shine?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
癲左少少
超昂隻ナリカ係咪情人節版勁好多
普通版兩星,情人節版一星
諗緊all in曬啲繪馬落邊隻到
終於推到alive篇
wadiu
alive篇一開波就咁激

有冇巴打手機 平板都會用露點wallpaper
.....................
最近見到 月の彼方で逢いましょう 出左漢化
跑完之後覺得除左燈華線同光梨線之外,每條線都寫得好好(人物刻劃冇問題,燈華同うぐいす線
嘅光梨都好有魅力,係一到個人線劇本就出事)。雨音線同うぐいす線直頭玩到眼濕濕。但係上網睇返人d感想,好似有d人覺得うぐいす線收得唔好,甚至鬧個ending。

husky巴再次.鳩我
前排見到都有啲興趣
因為有石原舞
不過今次個角色好似偏冷淡啲
巴打覺得甜唔甜
同會唔會好長
我覺得應該要放埋上次果條有邊隻gal係有漢化or官中既list比人睇
今次劇本黎講算短啦
係咩
我睇vndb同批評空間都比平時果啲長
不過有石原舞我真係有啲衝動
好想聽佢嘅叫床聲
隻驚係咪前期睇落冷淡
但入線之後好撚甜
對比月彼,銀色遙遠仲長D
仲要長過黎冇得扑野
vndb>50小時 好似冇得再上
vndb分類得三個好似係冇錯
入線後好甜既話,應該得學姐/雨音/聖衣良線
燈華線就.........
好甜
故事都好長,因為佢分左學校篇(高中)同after篇(社會)。基本上轉捩點都係哂after篇爆發,你就當學院篇係出題,after篇係解題。

戀愛嘅醍醐味好夠。甜嘅基本上唔會差,但係令有d角色令人焦急、傷心、或者寫若即若離嘅情節都好入心,同埋會好期待佢會點扭喬。
好多女角係after篇之後會再出返現,唔會話冇左影,甚至佢地有推劇情嘅功能。
真係要比分我會係80/100。
某d角色劇本寫得好似差緊dd,但你絕對唔會係討厭個角色。
多謝巴打同上便husky巴嘅reply
照咁講法我都應該會試下
因為我玩galgame都係為咗食糖
下次鳩衝雨音睇下婆唔婆先
霧子線同栞菜線果種焦急感真係會燥...
會不斷咁諗點解呀,真係差少少就越錯越開
雨音線要最後玩
係有lock定咩
因為我對冇興趣果啲角色係完全唔會玩
我當初玩燈華線既感想
[LIHKG] Galgame推薦及討論區 30 Evenicle 2無格仔版發售!!!
https://lih.kg/qfCFQsX
冇lock,但解哂迷同埋破哂梗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞