[開箱]Creative Stage V2

62 回覆
43 Like 0 Dislike
sorry 冇notebook可試
師兄想問下
想連電視嘅話
係咪用hdmi線連hdmi arc就ok?
我連左都冇信號嘅
唔該曬
唔使arc
連到了
但係我唔肯定依家用緊arc定藍芽

想問下用arc係咪都要用藍藍芽連線先
我岩岩係咁
其實得個遙控同主機係藍芽。
主機同電視就咁用hdmi連
冇乜影響,woofer我一向放地下,低音冇乜方向性
師兄想問下
想連電視嘅話
係咪用hdmi線連hdmi arc就ok?
我連左都冇信號嘅
唔該曬
連到了
但係我唔肯定依家用緊arc定藍芽

想問下用arc係咪都要用藍藍芽連線先
我岩岩係咁
其實得個遙控同主機係藍芽。
主機同電視就咁用hdmi連

覆錯
Creative Inspire 4.1 4400 用左20年........
買左,用緊,好平,因為有獨立sub,
如果買啲5-6千蚊,all in one sb ,唔會夠呢隻震撼。
所以sb 一係買yamaha 啲起貴野,一係就買呢隻平野算,中間價位果啲無feel
竟然係咁
去試下聽。 5、6千,但無獨立sub果啲,再聽下呢隻平野。 我就唔覺得值俾多4、5千。

除非間屋無位放多個sub
我用緊幾年前 買samsung 電視 送個set 入門級soundbar 連sub 千零蚊貨仔 用起房打PS4同睇netfix 之前有唸個up 但冇時間去試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞