BNO visa批咗了

473 回覆
746 Like 16 Dislike

各位揾英國工請小心#征英網 #jobsuk
上英國查冊發現是2020年12月新成立公司,由私人有限公司CAREER STRATEGY LIMITED持有,共同相關人是Zhi Jun John WU,英籍但用大陸拼音
征是徵的簡體字,加上強國人受中共影響喜好用軍事用語,請諸位求職者留意資料有被國安起底風險
Wow 你呢個值得開個新post提大家
恭喜巴打
有冇人續左hksar passport 用app scan 到?
新特衰係無問題,係 2019.6 前個啲唔得。
新款嗰啲scan到

呢款唔得

呢款ok
我用 BNO apply , 所以就未試過。
我見就話可以比 $400 係診所改番。
可能要問番診所或者 HO。
係,改資料嘅話,卓健收 $400。
繼續香港人精神,一路順風
97後要父母請埋你過去
已封鎖會員 人肉水泥雞

如果申請人一個係bno 一個dependent係19年前既特衰
係咪bno holder要同特衰果個一齊去北角搞
但換左個新護照 個number唔係一樣架咩
聯合有無得改資料
唔一樣。
護照個number 係每本都唔同
係england layover 唔超過24hours 但會出境 之後先去NI
依個情況要買covid19 test package嗎?
想問下 如果批左 出左email 仲有冇手續要做??
飛前要填locator form

https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk

飛前72小時做陰性檢測

仲有,記得book定test kit,隔離十日嘅第2日同第8日要做自我檢測
咁洗唔洗print email出黎?

點樣比visa 證明入境?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞