[A/I] NieR Re[in]carnation (4) 光頭女pick up 留石週

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果連dod都玩埋就真係爽
我其實覺得係前多,
一來nier後面好快replicants就死哂, 人類 (Gestalt同Replicant)全滅
二來好似黑衫妹(夢魘怪物)咁嘅幻想生命體無係nier出過場, 啲幻想類啊超能力喺嘅野野淨係喺Drakengard有,
再加上Drakengard本身個年代仲有個神秘高科技國家
我記得dod3封印左花送左去其他世界
然後真暗光頭又講正常種花突然有棵失控
唔識DOD劇情
砌左光隊出嚟,係未要升爆哂啲副武先入到真暗?
真暗打邊關優先啲?
無boss嘅都好易打
日本妹同太空衣大叔個兩關
1.唔係,其實都係睇整體戰力
真暗普關,有啲關3萬幾就已經可以AUTO刷了
2.其實都冇。之前咁急住打係因為,真暗扭蛋既限定道具每個月會reset一次數量,所以先趕住係2月完之前打,而家先月頭,唔急我既話,每日清一次1日1回既王關就算,但呢個戰力需求就高好多
無啦啦派左20探索 無睇直接收左信 係咩事
1000萬DL前菜
追返dod1就OK,之後dod3劇情都可以唔洗理,比起dod1其餘dod同nier唔算好大關聯
除左白之約定係必換之外,automata 交換所仲有冇野要必需換嫁?
見如果要換哂所有野,需要好多金幣,唔係好想刷

終於上到第一
雖然話咁快俾人打返落嚟
下面果個10萬戰力
仲有技石
我見佢應該分左好多group, 唔係全部人排名
金幣特大強化石必換

可選擇換既野:
-角色想收藏就各一
-紫色技能石前中期無用 但升技最後1lv要用 除左活動無其他地方拎到 有餘力要刷
-金幣10抽劵 可換
-銀幣換1抽蛋劵 唔抵 但好有抽蛋欲望可以換
-銀幣強化石大 可換

升技素材基本上唔會換 直接刷曜日ok
明白哂
100連勝之後翻左船
銀幣寶石呢
我3萬3先第4
多啲人攞獎勵嘛
全服第1得張4星卷搵鬼打
你嗰邊好激烈喎
我呢邊佛系競技,後面冇乜人打上嚟,前排又唔敢互揪
我都見你唔到
我上星期半日第1
而加去左第10
打霸王關左AUTO 走左周回曜係咁輸
原來佢會繼續關AUTO
我呢邊第1 2萬8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞