[A/I] NieR Re[in]carnation (4) 光頭女pick up 留石週

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好難打 最多打得死一隻卒仔
直接入王關,搞到難打左
無得儲好技先入王
焗住比人打靶錦打
打完送左一套4星記憶,都幾值得打
quest3 150體87張卷 =1.72體1張卷
quest4 200體135張卷 =1.48體1張卷

求大佬10連quest5既掉落
隻王招aoe低傷左所以無咩問題
最大既問題係個燒傷好痛
20-22 一場 暫時見
我打19-20,你有冇裝活動武?
每下4千咁扣,真係好痛
打唔贏70000手動都差少少,即係auto唔駛諗
70000周回緊 但有小小機會輸
quest 5 我得17張添
又要SL又要手動
好似唔掂玩
抵*玩
暫時目標係,3月31日前過到個10萬戰關
今次個基數低, 加成個作用好大
一把3星一把4星 Q4 18張

佢勁啲 定係9S 勁啲
都係周回50000算
70000打得耐 仲要有機會輸
個活動抽蛋,升左LV就返唔到轉頭
確定抽曬要既野先好升LV
冇體力。冇水。冇石
養生
我基本上每lv都抽爆
除左lv2差1粒武器肥就由得佢
好似有活動武之後Q1最抵刷 又快
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=38251&snA=384&tnum=3
所以當你裝上兩把 滿突活動武器的時候

關卡1 耗體10 掉落道具數 17-18
關卡2 耗體12 掉落道具數 17-18
關卡3 耗體15 掉落道具數 20-31
關卡4 耗體20 掉落道具數 24-26
關卡5 耗體25 掉落道具數 29-30

當你的增加量到達2的時候
關卡1 耗體10 掉落道具數 7-8
關卡2 耗體12 掉落道具數 7-8
關卡3 耗體15 掉落道具數 10-11
關卡4 耗體20 掉落道具數 14-16
關卡5 耗體25 掉落道具數 19-20
但高lv d 記憶會唔會好d?
定係今次ev d記憶本身就無咩用
加血 冇咩用
得6萬戰力 打唔贏7萬果關

好心就比人放9999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞