有無人買到MSI suprim?同strix比邊個正d

68 回覆
2 Like 1 Dislike
又係肥花旋轉?不過旋轉真係好撚多水魚,開好高都有人要
是 rog同Xtreme 問題一樣 除非都係上水 如果唔係我都唔會揀rog

效能高嗰5% 但溫度高幾多下 不如涼啲 好超啲
真 我上次礦難嗰陣高價放1080都有人接貨 賺到fatfat
總之放邊度都唔好放連登,得罪講句,乞兒特別多
唔好誤會,連登後生仔多,消費力in general係比較低
epc中坑多啲,多好多唔問價就買嘅人,連登計住計住嘅人比較多
carousell果堆直情好多礦工
旋轉賣散貨零件都比較易賣 火牛 水冷個d都好快賣到,可能我好彩
上次賣mon都賣到 好多傻仔
等左都好耐 好多人都掛14-15k 你見到有人查詢 但其實d查詢九成都係講價pm黎 14-15k係有價冇市 你當真成交價係13-14k
我14k放到係因為旋拍多水魚 我係肥花掛都係比人壓到13k甚至更低
仲以為真係有14-15k
全新可能有嘅
淨唔鳩想用msi個龍控
有bug會炒某C字品牌apps
張卡就ok既但打人碩 vs 著火龍
你話邊樣好喇
用緊3090 xtreme 貪佢型
c字app係咩
3090 suprim x拉盡風扇107%電 +100+200
而家都係67度左
最涷個排60度左右
低?
佢最多貨喎
corsair囉應該係
係佢product line 少野咋 其實間間廠攞既gpu都係得咁多 其他人型號多咪分散咗 睇落少貨咗囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞