有無人買到MSI suprim?同strix比邊個正d

68 回覆
2 Like 1 Dislike
聯強+垃圾散熱 狗也不屌

Suprim X 就io 差咗啲 rog就有機會抽到聯強 同埋貴啲 要頂級只有呢兩款揀

真係咁鍾意技姦就買aio版 起碼溫度叫比一般低 傻仔先睇Xtreme
咁誇張咩有無link
https://youtu.be/oEn7hwCXzBI

佢有講到Xtreme 唔抵 不過而家時勢又一定要買既 就唔好揀咁多 有貨就狗衝啦
Master改完3x8最抵

如果master 240 aio 版改高個power limit 就最抵
買中國碩抽到聯強貨慘過自己RMA
Suprim x出貨量好低
所以保守既話MSI 就肯定無聯強貨 Felton+漢科
係 而且有個弱點係 io 比較普通 得3個DP 同1個HDMI 2.1 唔似rog 或大鵰咁多啲HDMI 或者有風扇頭
有冇人用緊ROG 3090, 個fan connect,hwinfo睇唔睇到個fan speed? 我唔見有
我換左都覺xtreme 熱過gaming oc ,原來唔係我錯覺,不過好鍾意xtreme個外表
睇唔到 剩係有本身散熱上嗰3把扇

利 用緊rog 2080s 唔知30系有無改到野
漢科以前明明同中國碩好friend
為咩搞到比哂位聯記同vxt兩件紅色資本入
我自己都係用一條DP,無咩影響
但都係買唔到我張PNY都升到1800 仲未換到卡
而家中国碩乜唔係漢科加聯強咩?
amd卡有VXT份
A卡比30系更少貨 唔使諗保養啦
比第條片呃撚左 之前有另一條which 3080 to buy講到xtreme嘅temperature好好 rating又高
睇完呢條真係狗也不屌
睇片都要揀返嚴謹既睇

HUB或者GN比較準
有心搵係可以搵到好多水魚
我14k賣左張aorus master比人 13k收返張suprim x
好彩換左suprim x
反正我都係用得1-2兩dp
少hdmi都冇所謂
defalt curve 就TUF OC最好 noise normalized 就Suprim X 同TUF 睇你想唔想要嗰幾%效能
tuf仲好過rog?
咩事。。。竟然tuf最好?
13k收到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞