死個達叔就咁冇人性慶祝,你班連登仔重惡過共產黨

419 回覆
1108 Like 341 Dislike
屈人左膠,又係咁叫人用微博,祝人被共黨管治仲要係管到餓死燒死,但你又唔覺得自己惡,仲要屈人係分化撚,其實你都幾特別㗎喎

你咁特別我就想了解你多啲喇蕭若元昨日幾次講話為達叔嘅事感惋惜,你會唔會覺得蕭若元希望達叔安息係有問題?你會唔會話蕭若元係左膠?今次唔好再嘗試spin走喇
你哋自己話撚完共產黨比連登仔好又唔撚轉場想點解樣?
共產黨管得好過連登又唔撚投入共產黨嘅懷抱?
雙重標準?

同你啲分化撚講咁多都晒氣,單機啦柒頭
想問拎蕭若元出嚟講有咩意義佢一向都鳩下鳩下柒又柒唔切叻又叻唔切個堆嚟 同埋佢會咁講可能都喺因為佢係為左刷view然後覺得大眾都會咁哀悼達叔先咁講
又嚟 你係要spin嚟spin去浪費時間,依家係咪肯認就依件事你惡過共產黨?咁人哋有冇屌錯你啊

你喺#1嗰度係咪咀咒人死啊?係咪對啲向政治敵人表同情嘅人,不論藍黃都去死啊?仲要係大飢荒餓死或文革咁燒死。喺一件你冇實權/操控權嘅事都可以惡到咁,人哋推測你一旦掌權後惡過共黨係咪不無道理啊?

你自我感覺良好係一回事,但你屈人左膠,又係咁叫人用微博,祝人被共黨管治仲要係管到餓死燒死,但你又唔覺得自己惡,仲要屈人係分化撚,你不如睇清楚你打過啲咩字唔好要我不斷重覆啦

串完你屈人左膠之後你就唔冇再講人係左膠,但就改為屈人分化撚 想叫人單機然後鬆人?想spin走都唔好咁明顯啦 問多你一次:蕭若元昨日幾次講話為達叔嘅事感惋惜,你會唔會覺得蕭若元希望達叔安息係有問題?你會唔會話蕭若元係左膠?今次咪再嘗試spin走喇
佢有咁嘅事業又咪港英嘅政策帶俾佢嘅

演藝界黎生
當你覺得蕭若元係又鳩又柒又唔叻,一個為刷view而鳩噏嘅人嘅時候,佢講咩做咩都冇意義。蕭若元之前已經係Patreon訂閱人數頭十位,廣東話嘅係第一位,佢對共產黨嘅認識比絕大部分嘅人都多。如果刷view係咁輕易嘅話咁就大把人都刷到啦

樓主對蕭若元嘅睇法除咗反映佢係咪想刻意玩分化,亦正正反映出樓主因咩事想人用微博想人俾共產黨管治到餓死燒死 如果蕭若元係毫不重要嘅人,樓主就唔會咁努去spin啦
波台狗無腦開唔怪你😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞