死個達叔就咁冇人性慶祝,你班連登仔重惡過共產黨

419 回覆
1108 Like 341 Dislike
衝攻
太激動寫錯
你聽日會點樣抗爭?定係要返工?定係放假一天?
樓主你post完喺共產黨統治下因全民大煉鋼及文化大革命而死嘅人,然後你又講一句:
祝你哋成班正評嘅人去番以前俾共產黨統治

咁你就係正正俾人講中咗:
只要政見同佢哋唔一樣就下下要打要殺

依家樓主鬧同情政治敵人嘅人係左膠,話佢哋抵死。你唔係叫人去死,就叫人去微博,其實你正正幫緊共黨分化緊黃絲

下下認為去到極右先為止啱,將中間偏右嘅人推去左邊,咁你只能期望越嚟越少人企喺你嗰邊,站喺另一立場嘅人越嚟越多
咁人哋覺得惡過共產黨嘛
咪祝班左膠俾左產黨咁樣管治
我冇要打要殺㗎
希望可以成全佢哋心意謝
愛國無問題,愛共產黨至死得
你冇話要打要殺,你想人哋喺共黨嘅統治下死啫,唔係大煉鋼餓死就係文革燒死

講到邊個惡啲,就依件事而言,共黨都未出post話想佢哋死,又未斷網落屏障,但你就出post想佢哋好似大煉鋼同文革下死喎,喺依件事你係咪惡啲?

人哋心意係希望一個政治敵人安息,冇話想俾共黨統治喎。你可唔可整理下思維先,唔好幫共黨分化黃絲。拜託
而家係左膠認同連登仔惡撚過共產黨喎
希望佢哋俾共產黨統治又等於惡撚過共產黨??

你都覺得連登仔惡撚過共產黨咁你用微博
人哋都講咗啦,就依件事共黨有冇ban你有冇斷網?有冇要你去死?但你就咀咒啲同情政治敵人嘅人不論藍黃都去死,仲要係好似大煉鋼咁餓死,好似文革咁燒死。就依件事,你會唔會惡啲?

你又話:
你都覺得連登仔惡撚過共產黨咁你用微博
連登仔係包含好多人,你都係連登仔咁你係咪都要按你意思用微博?

又想連登嘅人死又想人轉用微博,你會唔會覺得你自己完全係幫緊共黨?
咁而家你有冇俾人ban?
講撚到共產黨好大愛先唔ban連登咁
你都幾撚左膠下喎

同埋既然共產黨而家咁好唔會ban網咪祝福你一世俾佢管
同班剩係屋企電腦前面哂氣
反正剩係敢屌公眾人物
對身邊人咪又係成隻狗咁係係
反駁唔到就話人左膠,以為極右就啱哂,將所有唔係極右嘅人都推去左邊,叫人用微博叫人去死

蕭若元昨日幾次講話為達叔嘅事感惋惜,你會唔會話佢係左膠,希望佢喺共黨嘅統治下餓死或燒死?

你咁幫共黨喺連登搞分化就真係一世受共黨關照喇
點樣反駁唔到?你係左膠喎

講撚到支那好好人所以唔ban連登都已經知你咩立場啦
三叔rip
我話講到邊個惡啲,就依件事而言,共黨都未出post話想佢哋死,又未斷網落屏障,但你就出post想佢哋好似大煉鋼同文革下死喎,喺依件事你係咪惡啲?

你嘅回應:
咁而家係左膠認同連登仔惡撚過共產黨喎
希望佢哋俾共產黨統治又等於惡撚過共產黨?

我話你反駁唔到就話人左膠,以為極右就啱哂,將所有唔係極右嘅人都推去左邊,叫人用微博叫人去死

你嘅回應:
點樣反駁唔到?你係左膠喎

我話連登仔係包含好多人,你都係連登仔咁你係咪都要按你意思用微博?又想連登嘅人死又想人轉用微博,你會唔會覺得你自己完全係幫緊共黨?

你不單止認同我哋依家冇俾人ban,你仲要回應:
講撚到共產黨好大愛先唔ban連登咁
你都幾撚左膠下喎

你除咗屈人左膠仲有咩理據?你不斷同咀咒人嘅方法去分化連登嘅黃絲,叫人用微博,其實你咁幫共黨係想點?

我問多你一次:
蕭若元昨日幾次講話為達叔嘅事感惋惜,你會唔會話蕭若元係左膠,希望佢喺共黨嘅統治下餓死或燒死?
佢有講連登仔惡過共產黨?
但你認同連登仔惡過共產黨喎
自己拎埋啲完全比唔上嘅嘢比較
左膠果然毒害地球
你係咪失憶啊?人哋都講咗啦,就依件事共黨有冇ban你有冇斷網?有冇要你去死?但你就咀咒啲同情政治敵人嘅人不論藍黃都去死,仲要係好似大煉鋼咁餓死,好似文革咁燒死。就依件事,你會唔會惡啲?

唔好以為不斷反對聲音定性做左膠就可以喺連登玩分化。我問多你一次:
蕭若元昨日幾次講話為達叔嘅事感惋惜,你會唔會話蕭若元係左膠,希望佢喺共黨嘅統治下餓死或燒死?
就依件事冇ban網就代表共產黨好過連登仔
咁咪祝你俾共產黨管囉,就好多事共產黨都好過連登仔㗎

而家蕭若元又冇話共產黨好過連登仔
做乜要希望佢俾共產黨統治?
咪一直講緊就依件事囉,唔通拎番共產黨一百年歷史同你嘅歷史去比較咩,你係要spin嚟spin去浪費時間,依家係咪肯認就依件事你惡過共產黨?咁人哋有冇屌錯你啊

你喺#1嗰度係咪咀咒人死啊?係咪對啲向政治敵人表同情嘅人,不論藍黃都去死啊?仲要係大飢荒餓死或文革咁燒死。喺一件你冇實權/操控權嘅事都可以惡到咁,人哋推測你一旦掌權後惡過共黨係咪不無道理啊?

係咁叫人用微博話人左膠叫人去死,你分化完未?蕭若元昨日幾次講話為達叔嘅事感惋惜,你會唔會覺得蕭若元希望達叔安息係有問題?你會唔會話蕭若元係左膠?
你啲分化撚都幾煩喎,講到尾又咪想講共產黨好過連登仔

祝福你俾共產黨管又話唔要,然後亂鳩咁spin嚟spin去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞