死個達叔就咁冇人性慶祝,你班連登仔重惡過共產黨

419 回覆
1108 Like 341 Dislike
up
啞撚咗了
嗰陣支共就係見香港有示威想維穩先搵人做護旗手喎
又唔似係五毛
但為左幫達叔兜連護旗手單嘢都唔記得...
幫佢喚醒下沉睡的記憶,希望佢一視同仁

上周六有示威者將尖沙咀碼頭五支旗杆的中國國旗拆下之後,拋入維港,內地官媒早前齊聲譴責,包括成龍等多名藝人響應央視、人民日報的微博,轉發官媒「我是護旗手」的帖文。港澳辦新聞發言人徐露穎今日亦在記者會提到事件,指廣大愛國愛港人士並不孤獨。

藝人如陳小春、成龍、Angelababy(楊穎)、劉愷威、向佐、溫兆倫,王嘉爾等前日起資相繼轉發央視等的「我是護旗手」圖片,導演彭浩翔今日下午加入行列,轉發「我是護旗手」。
冇話佢5毛,不過左膠就一定㗎啦
有冇link
順便享受下共產黨統治下嘅自由
話晒連登仔惡過共產黨咁多
重以為又有新偉論添
正皮係比你既
可憐敵人只會令自己人流更多血,拳頭細過人仲要可憐翻人轉頭,無邏輯
唔止添,佢哋覺得拳頭細嗰班人重惡過共產黨
六千正評

教 局 副 局 長 蔡 若 蓮 兒 子 墮 樓 亡
https://lih.kg/390386
哇好撚黑心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞