[NBA][光復香港][柒箭都輸] 垃圾刺球迷專區 5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
不過波菜咁孤寒唔覺得會出到咩好野
Trade返科帝返嚟拉空間
去Nyk有冇得諗?佢地咁多底,trade個底都好呀
再次迷科
冇人推post開新post多謝大清

成班垃圾偽刺撚
上限淫klay
下限科帝
急咩呀話唔埋要加多個送走呢
都幾難一次過清大清+其他人
薪資match唔到分開賣就得
Lma 會唔會去net
Nets
想清去Nets 真心有機奪
塞真心東決盡
忠實馬刺fans都咁on9就叫佢收收皮先啦
真係想知佢眼中嘅傳統文化係咩 我睇到嘅就係lma嘅低位同mid range都好傳統同反潮流 如果話防守係所謂嘅傳統文化嘅話lma確實唔係一流嘅單防大鎖 但係護框方面絕對係聯盟平均以上 每一場都落力去守同搶板 再者就係TD作為球隊大佬會默默犧牲任得波波指揮 咁lma又何嘗唔係默默犧牲同付出?佢呢6年先係聽波波講改變打法去就隊波 然後增重同減磅去適應每季嘅陣容變化 甚至將自己嘅射程越拉越出 離開自己熟悉嘅低位去配合隊波 唔通呢啲又唔係默默嘅貢獻?lma為咗隊波犧牲同改變咁多 求其講句團隊大於個人就想扮睇唔到lma犧牲個人去造就團隊?
至於beautiful game, 我想問阿忠實刺迷睇咗咁多年刺波有幾多年真係主打呢種motion?beautiful game可以稱得上係可一不可再嘅 係由成隊上下都有經驗球商同默契底下先做到嘅事 並唔係單單因為lma一個人可以改變同影響到 更唔好話當原陣容嘅球員要換約同退休嘅時候根本近季冇可能搵到替代品去延續beautiful game嘅motion打法
講到尾 阿忠實馬刺迷根本就係由day 1就盲反lma 得罪講句同上季盲撐某人嘅嗰班人一樣
本身由三巨頭變kawhi開始 beautiful game就唔存在架啦
都係俾kawhi單打終結架啦
佢都痴撚線
2012-2014呢兩季打beautiful game 就變傳統文化?
喂鄧肯時代都係用佢打ISO做起手式架喎?
個班底本身夾左幾耐先有呢種默契?
仲要你估人哋冇研究過馬刺個打法係點?

講到成個團隊為左就LMA連文化都改變左,會唔會太睇得起LMA?

講到尾佢就係唔撚鍾意LMA,覺得佢黎到就「改變」左馬刺。有邊隊冇改變過?
Beautiful Game過左兩年走得既走啦
一個人打Beautiful Game?毛巾都打唔到啦宜家
果時打到真係全隊配合 咁撚易下下猜空同有覆商猜空咩個個
傳統文化spurs 係打茅柴防守加穩定團隊,我spurs fans 都咁話
垃圾刺嘅傳統係專比人破紀錄
廁狗傳統係小器+記仇
我認識馬刺波一直都係沉悶+沉悶
除咗保雲仲有邊個茅柴?荷利數來數去都係得撞拿殊果單
可以用第二個講法為贏波做到盡
保雲呢啲做自己友=爽死
做敵人=仆街死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞