[NBA][光復香港][柒箭都輸] 垃圾刺球迷專區 5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
短手仔
迷白黨!迷白黨!
基就有得賣好賣
扔去啲有競爭力嘅球隊換個二輪+福袋

佢有得爭冠
刺攞到潛力股
仲可以順便推啲時間出黎練下蛋治三贏
突發:馬刺主教練Gregg Popovich接受記者採訪時,表示球隊已經與LaMarcus Aldridge達成協議,將分道揚鑣。他將不會再回到球隊。

汁:KH籃球筆記
大清
不過佢今季咁 應該無乜邊隊會想要
trade呢最大機會係熱火/塞軍
如果買斷就再多幾隊爭
感謝大清
終於都要分開了
理性嚟講都知道會有分開嘅一日
佢值得去更好嘅隊,拎一個冠軍
下個 post標題要多謝大清
大清要走了
其實點解叫「大清」?
多謝大清呢幾年
每次入球荒都係佢企出黎
本身打雙塔
打打下變左佢最唔鐘意既5號位
There's a level of confidence that a trade partner will be found for Aldridge -- perhaps even in the next week -- and no movement toward a contract buyout, sources tell ESPN.

大清再見了
永遠懷念大清喺最艱難嘅日子橕住對波,你值得一個冠軍
係廁狗辜負左大清
一係259受傷之後 佢係刺唯一大腿
二係佢本身黎到有啲水肚不服 但259傷左之後佢自己開無雙carry個兩年刺入playoff
所以就話大師兄返黎啦 就變左大清

佢同毛巾都應該要掛波衫
佢個號碼本來係保雲 但應該都值得掛多次
點會係水佢,佢嚟刺之前西決都未打過,嚟到第二年定第三年就有,不過自己打得差。

Thank Aldridge
去邊我都買你下隊波衫支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞