[NBA][光復香港][柒箭都輸] 垃圾刺球迷專區 5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
屌 唔係斷水流大清呀
我哋仲有加大清
M記加大
唔知DeRozan會唔會都清走呢....佢今年打得好,應該keep, 定趁佢仲有價值就trade走佢呢?大家點睇?
我記得就係259走左之後除左lma之外全部都係垃圾
清gay個機會大啲 暫時個戰績打到而家都似要衝po 除非ddr有極好嘅報價唔係嘅話應該唔會郁到佢呢個核心 下季續唔續就另一回事
如果佢唔黎刺 最後都去其他隊
個年拓荒者係點 心照啦
同埋唔係個年259傷出
大清應該會得到佢想要既野
佢有西決個年咪就係259俾zaza攝腳個年
果時吹得好大係太陽 連廣告牌都換鳩埋大清
波爺爺拖埋大細啞佬去哄大清過黎
Pop 好似有個宗旨唔同西岸隊做trade
好難講
如果要清 到期約+all star level 肯定有高嘅trade value
但係佢轉型後打法又好fit而家嘅刺 要留甚至續約都唔出奇可以話要走要留都係合理選擇
呢個細D
似會清埋基同牙奶
留ddr毛巾打埋今季
我個人當然想下季留到ddr但要開頂薪四年有難度
我覺得會探索下有埋奪冠做Trade 無就睇有無下家係會Tarde完買斷大清既垃圾隊

通常刺好撚有人性呢D時候 無就自己買斷
頂薪真心無可能 都唔值
2千萬佛心價 唔留無計
但2千真心佢唔會留
毛巾點都留係馬刺終老啦
佢係最後一個奪冠功臣、刺文化人
"He's been a great teammate. No problem there," Popovich said during his virtual pregame media availability. "We just think this is a win-win for both LaMarcus and the club. When an opportunity arises, that'll be up to management, his agent and that sort of thing, and we'll all move forward."
我刺市場細,好難吸引到明星,可能Aldridge同DeRozan係我地最後的球星了....
我記得早一季前開過兩年頂薪續約70M
但佢拒絕 話要長約 然後就武肺
所以冇跳出合約打埋最後一年
毛巾呢個老底留底啦
咁都好事黎嘅起碼分手都好好睇睇
同埋大清都真係值得放手俾佢去衝冠 無幾多年淨
多謝大清喺禾刺最艱難嘅時期carry
thx lma
我覺得只要比到佢出場時間佢就會留隊
問題係有d垃圾隊專開肥約搶人
kj 3333
ddr!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞