金鎗六十下一步應該點做?

178 回覆
22 Like 0 Dislike
換左何妖先講啦,埸埸都練心
連登係咁架啦 現役馬永遠廢過舊馬
上場又係痴撚線
臨尾打真軍
內閃仲要停一停 都贏
隻馬d鬥心勁到
幾年後有隻新馬
又會屌唔夠金鎗勁
未退役既金槍仲廢能過金秋啦
2017年班四歲馬應該係近十年最fit嗰批
美麗傳承、巴基之星、四季旺,全部都係好馬
連嗰一年冇得打打比嘅川河尊駒都曾經喺新加坡贏馬
隔3個月再增程400 不如你講下隻馬點操最好
金杯嗰場雷狗騎得好好
爭少少就偷到雞
我覺得因為雷狗騎完國際賽
跟前左d 早左發力 輸左
所以今場慳哂位 跟返後小小
個發力點 準到
爆足last 300m
都要輸級數
真係痴撚線,佳龍駒喺主席錦標已經開始有先兆,不斷外閃,腎仔睇試閘都話隻馬攰要小心,果然一語成纖

相反上季金鎗六十提早抖暑,真係部署得靚,今季完全係top fit,同埋落腳明顯係慢左要撻耐d,有啲似威爾頓,所以更加值得搏2400,真心希望全華班完成大業
咁今年國際賽黎港外隊係咩
不過如果係都要咁講,冇嫁啦
2400 都只係得隻次少少既時時有餘,跑唔跑得贏;對手只有自己
到下年所謂雄心壯志都六歲馬,都係唔出啦,繼續走老路
時時精綵就係咁,近代最有機會出去有成績既馬都係起到沉淪

如果逐年計,馬係勁既
但真心睇,今年個D 係乜對手,係咪咁勁單眼佬都知,夠用即可
所以金鎗六十趁今季未必出到去,真係搏埋三冠仲好,上季嗰堆4歲馬就算啦,連搵14隻跑打吡都好難咁

時時精綵真心浪費,明知香港少2400就出去試下啦可能馬主死左隻騏綵搞到有陰影
冠軍一哩嗰場真係睇到心up
“哎吔佳龍駒收停咗呀”
好彩今年打吡D馬好啲啫

時時精綵貴為三隻贏過香港瓶嘅本地馬之一
唔出去遠征真係哂咗
之前原居民同多名利贏完之後,都出左去遠征(雖然兩隻都贏唔到)
其實點都要放棄一場 連續搏兩年真係怕內傷 搏三冠咪棄女皇五月頭試一試皇太后 得既就得 唔得就棄埋遮打下年再黎過 但咁就好冒險 因為唔得變相係兩場都棄哂
而加講真連添滿意都贏咁少 日本派隻一線尾都已經掃得哂 何況消息係馬后謀勇黎 真係冇得鬥 不如就穩陣d皇太后再上遮打
相信馬主係雄心壯志 星日果場其實1400已經穩w 都上黎二千搏三冠
唔跑女皇杯直上遮打跑2400?
唔夠長力唔好亂報2400
即刻靶咗佢
配完果隻叫馬友冠?
不過始終覺得2400都係窄啲。但係都已經係馬王
香港瓶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞