啤梨晚報即時討論區 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
我即刻諗起道友...
我覺得其實就算侵連任都幾難搞呢壇野
兵又難出,班軍頭又唔怕你個人制裁
你好似對支那咁經濟戰到時逼癲D班軍人又可能係市民受返
當然如果佢連任到可能根本就唔會有咁多牛鬼蛇神飛出黎
敗登好似簽完啲嘢停曬trump之前啲行政命令之後就冇曬存在感..
trump 可能會俾到壓力東盟做野
條撚樣快撚啲完寂啦,俾黑雞上位
唉,每次一諗到trump又諗起而家個世界真係德薄而位尊,智小而謀大,力小而任重,學啤梨話齋講都講到冇癮...
而家基本上係佩洛屄話事
講真 如果係侵連任班友根本唔敢玩到咁盡先 冇錯侵都係唔會出兵 但單係佢有機會出啲無人機打你啲軍頭 你就已經有排驚 就算做都唔會去到而家咁冇彎轉 而家根本唔怕你
有pompeo坐鎮 緬甸佬都唔敢玩嘢啦
敗燈櫈都未坐暖
蘇聯緬甸泰國已經大開殺戒
美國佬做緊咩?就係針對玩具有冇分性別
點樣谷到班低智黑鬼上大學囉
上面嗰post已經有登粉幫手spin
都係話侵幫唔到委內瑞拉 淨係睇利益
又唔講下瓜伊多幾廢
就算美國以往都係利益至上
咁而家敗燈新時代 重建外交秩序喎?
點解仲閪過萬惡嘅donald trump呢?
我都懶得覆 由得啲傻仔自high「自己緬甸自己救」
而家個美國政府最撚弱智係一開波就講到明唔會出兵
新任廣播處長稱我最著重黃藍,DQ《香港故事》並疑向《鏗鏘集》埋手
https://lih.kg/2435943

香港電台其中一個我最鍾意嘅電視節目就係香港故事
今晚會唔會有最正分析
黑雞上位仲好睇,一陣真係極左抬頭先搞爛自己
緬甸撣邦同金三角邊境成堆少數民族武裝軍隊,部分(果敢)直頭當自己支那人,同支共啲關係時好時壞,平時都係緬軍壓制佢地

中共割班緬軍情況就更加亂
其實軍佬一早控制左大權 冇乜必要玩屠殺
而家殺人殺到上癮搞到令自己冇退路 只會一直殺落去
同港共政權三萬狗一樣
都唔會嘅
如果美帝真係有心搞出無人機精準打擊搞掂啦
就係睇死你拜登唔會咁做先敢去到咁盡 呢樣已經差好遠啦
劉頴匡:「點呀,人生夠精彩未? 」楊岳橋:「_你啦。」
https://lih.kg/2436327

苦中作樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞