啤梨晚報即時討論區 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
牛佬都唔當佢係黃,14年雨革前期期晌古惑仔專欄入面屌後生仔,D口吻同依家D藍絲廢老一樣!!
牛佬同牙達好frd子
白眼鏡
邊度有相
Adidas風褸好撚型喎

啤梨軍團人人一件classic 款,左手紅萬右手威威小食

新填地街proud boys
身型駛唔駛食到好似啤梨&friends咁?
塞個CUSHION落去算啦
我諗佢地成班咁既年紀同生活習慣,都應該減唔倒磅了
講真,唔計護旗手呢單嘢
今日達哥死呢單嘢真係台灣 馬拉啲人都出曬post悼念
72歲男子官涌體育館接種疫苗後心悸 送院情況穩定
一名72歲男子在官涌體育館的新冠疫苗接種中心,接種科興疫苗後出現心悸,由救護車送往伊利沙伯醫院,現時情況穩定。

官涌體育館的疫苗接種中心,由尚至醫療集團及香港私人執業醫生協會共同營運。尚至醫療集團回覆查詢時表示,該名男子有高血壓,接種疫苗後,在中心休息的30分鐘內出現心悸,之後送院。尚至醫療集團表示,暫時未有證據顯示,男子出現心悸,與接種疫苗有直接關係。
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1577887-20210227.htm
成個華人圈都會悼念啦,吳孟達喎
最正分析一開波都講咗一陣
啤梨講法最公道,無講閪話就算啦,藍絲何其多,屌得幾多個
我個人覺得佢19年8月都仲護旗就冇得詐傻,死左咪哦一聲笑兩下咪wfc 算
上得去有邊個唔護旗呀
無講咁多閪話真係算咁

調返轉我覺得香港人怪人講閪話得,但怪人上去搵食護旗就曬撚氣啦

話撐港產片香港樂壇但下下就口爽荷包邋,好似黃秋生咁嘅話係咪要等你養呀
https://www.facebook.com/697240673720774/posts/3515346528576827/?sfnsn=scwspmo

https://www.facebook.com/160059088428/posts/10158680870398429/?sfnsn=scwspmo

甚至越南、馬拉都有人出post

其實都間接證明咗蕭生對游學修講嘅嘢係就係撥冷水,但真係講得啱的
係講得啱,不過你都知燒山講嘢不嬲都係擺起個死人屄格加鳩笑
雖然係咁 但游學修個討論其實冇啦啦off topic 冇啦啦話咩老一輩乜乜柒柒 之後又將電影個定義拉到勁廣 變咗各有各講 完全唔識正常討論
都係難免有啲意氣之爭,所以係有啲對號入座同埋冇乜組織咁。不過可能佢用講呢單嘢嚟宣傳下都未定
對住老燒呢啲皮笑肉不笑,一般啲後生仔冇咁上下修為,好易自爆扯火off topic
重要係聽人講嘢可唔可以聽佢講既內容以事論事,老燒算係思路清晰講得清楚,呢樣野好多人都做唔到
享利可以有本事激到佢紮紮跳
連登仔因為晚年係藍絲就講到就係人民公敵咁

大把黃絲品行差同連自我介紹都唔識,呢班係咪都要全家死絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞