啤梨晚報即時討論區 (24)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
估唔到扑叔仲有咁多人撐

其實bob叔有咩咁值得吹奏
https://lih.kg/2423697
又要出嗰張gif
好快有香港人屋企被打爆玻璃
其實同燒山差唔多
我都有睇,睇佢開live即係睇啤梨咁爆粗屌人,d人話佢走,佢一早講左會走架啦,19年到佢走之起碼出錢出力幫過場運動
咁撚有錢唔通唔走留係到比人充公咩

等於啤梨哥成日叫人走一樣,後生有錢既做咩唔走,仲要bob叔會生仔
佢啲live爆粗屌人係幾好笑,係衰在之前一講政治就成日幫販狗護航又吹奏仇思達
美加亞裔頻遭暴力攻擊 #stopaapihate
https://lih.kg/2423755

當我發現今年過年返老母道食飯發現佢都有睇神驅,臨返Bob叔以前有個live話神驅吸引到好多上年紀嘅人睇政治嘅野原來係真嘅
公道講佢口才好同有條理既,又唔會下下開turbo 爆粗怒屌,所以引到班廢老、忽然黃絲同啲和理非聽 (其實都係咁先呃鳩埋bob叔)

最撚仆街係幾姓家奴成日轉風向,彈出彈入都食左唔少回力鏢
仇狗風格似方生
Muslim live matters
堆軍火再唔用就過期 求撚期係中東亂嚟丢
係呀 成鳩日屌鳩佢啲聽眾 大佬啊人地五六十歲點知你成日轉風向姐 講得慢啲妹下妹下就比佢屌
炸敍利亞殘忍啲定侵侵咁血滴子爆1個人頭殘忍啲

核爆也不割
上左任唔洗還呀 唔炸下 點同軍火商入過批新野 最好打大交添
好想睇老懵董打完面癱
佢個樣都嗰頭近咁
阻人返工就唔啱,我嘅訴求就係返工
咪咁快釘蓋,百病纏身受多陣先啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞