尋日用咗陣Heymandi有啲睇法

163 回覆
85 Like 159 Dislike
好撚多痴線佬
尋日先比個矮仔串 話我咁介意男友矮過自 好外協 搵唔到男友
自稱160 有 6個170既ex , 話自己係好仔黎
就走撚左
單身時就當然冇問題啦
講緊正常識男女朋友
單身時約過炮就另計啦,睇你接受程度

至於果啲玩過呢個app隨時會玩返既

呢個世界上任何一個人都有可能突然有一日走去玩約炮app
以前有冇玩過唔代表將來會唔會玩
同埋就算唔玩app都可以好多途徑搵食
因為玩過某個app而心入面有條刺既話
即係你本身都唔信任對方
入面d肥婆比人縱到大把野揀

唔係睇樣就睇錢(樓/車)

嗜好?算把啦
偷食個班一定係仆街 但揾水吹我覺得可以接受
舉個例 做地盤點識女
同陌生人傾冇咁顧忌
哦咁吹水就梗係冇問題
但上面果啲係人夫人妻搵sp
寫到明
嘩屌
點解你可以憑我講一句就估中曬我既感情問題
所以我先話 可能係我自己既問題
應該話傾到咁上下就要求換相
換完相就tg hmd都quit chat
真係死毒撚憑乜嘢對自己咁有信心
再好傾見到個毒撚樣都唔開胃
成日都話 真係靚仔既去咗Tinder 玩
個個都自稱靚仔
之前未有人post d女上連登嗰陣
係咁同人換相 想知嗰d自稱靚仔既咩樣
換左幾星期到 一日同8-10個換相 得3個真係靚仔
可惜矮咗d啲
而家唔敢換 怕比人post
由網頁版玩到而家 中間拍拖冇玩
見過好多痴線佬
依班真係垃圾好彩換相睇完佢哋個樣之後心理都平衡啲
咁算唔算自私
冇諗過另一半既感受
我唔覺得有人會鐘意另一半玩app
2年幾前玩過一排,純粹想吹下水,有時候同人傾下心事,人大個好多事唔知點解,反而好難同熟嘅人傾,覺得匿名傾下幾好,傾完啱傾再繼續傾。

識咗幾個朋友,有真人見過,正正常常,大部分都係傾下佢哋同女朋友嘅事,無咩女仔朋友又想問下女仔意見又或者工作煩惱。

之後HMD識咗我男朋友,日日傾足幾個月先第一次見,過多幾個月開始拍拖,到而家就嚟3年、佢係個好男仔,對我好好。

不過當然都遇過好多怪人,所以識咗我男朋友,雙方覺得有興趣想發展,好自然就delete咗個APP。
個樣好差?
肥婆app黎 好撚多死肥婆
仲學人話有要求 都唔知醜字點寫
真唔真啊
咁你都算幾好彩
交友app搵到真愛
祝福你地
都係R水吹啫 又冇偷食
google啲相走去同人換 女嘅肥婆 男嘅阿叔
唔係呢個問題
係你忽略咗另一半既感受
對段感情有負面既影響姐
大隻=肥仔
有車=有fd借車
自住=住Hall/劏房/籠屋
咁現實識嘅異性都一樣有風險㗎啫要偷食隨時都會偷食
同埋唔好比另一半知你玩app咪得
師兄 咁你對你另一半都幾唔誠實架喎
你係入面邊個高佬?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞