尋日用咗陣Heymandi有啲睇法

163 回覆
85 Like 159 Dislike
sor本人中上180高巴 有車有樓 眉目清秀 都有玩 冇約砲只想認真搵女朋友
你算尻數啦 正常人洗撚用apps識女
咪撚活係自己世界入面,你只係一個柒頭自以為中上
...hmd本質係約炮app玩到咁撚認真做乜 十個有九個男人都係精上腦先玩嘅啫 以前入面啲女仔咪都係搵食多 而家嗰app戇鳩鳩170磅都話自己肉地小肥收錢賣相賣片

利申: 隻app啱啱出嗰陣有玩過
正常女仔都唔會玩hmd 啦
玩得既一係好7 一係就約炮啦
唔排除有正常人既
廿個有一個已經算多
咁你搵倒未吖
依個真10個有7個揾人攝時間(多數揾樹窿) 1個係認真揾對象 剩低2個就真係揾食(但大機率係豬西嚟)
D絲打成日send d 裸照黎
cmb都唔見得有幾認真 ....
cmb就係咁

樓主:Hi
對方:Hi

chat expired
無論內容係點 同Heymandi相關既post都幾有趣
抵你比人cheat啦 開名又得個頭 話緊你呀垃閪圾
我有兩個fd係hmd 識到女朋友
而我差少少得米 (其實做左幾個月水泡)
Yu ?
個app本身就係俾人匿名搵陌生人傾下計
唔洗負責任、唔知對方係邊個
由一開始啲人好似msn咁打句歌詞
或者話做功課做到好悶傾下計呢類
到有人開始打晒身高體重年齡就開始變質
啲人(尤其男)越打越多野係因為想有人揀自己
雖然冇相睇但全部變晒揀條件

而好多男人為求有人accept根本打埋啲自己唔係既條件落去
例如呢度見過人話唔夠180都要打有180
呃到人傾計/出黎先
全件事本末倒置
大把有老婆仔女都玩啦
大把人做既野唔代表係岩
何況佢仲要隱瞞自己有女朋友
有冇fyy
No

我冇話岩
但事實真係好多人係咁
隱瞞同講明就一半半啦
你想爆佢就開名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞