尋日用咗陣Heymandi有啲睇法

163 回覆
85 Like 159 Dislike
我終於明點解有絲打話HMD啲巴打低質

個名通常寫「車巴」「自住」
簡單講即係想 車震 同 叫人上你度扑嘢
偈都未傾兩句 就已經想中出人咁款
唔怪之得咁多絲打個名都係寫 「走甜 純傾 唔約」啦
就算想約 都俾你嚇走啦

同埋有唔少巴打個名寫「180」「運動型黑實」「耐久」
絲打都冇話睇樣 (有幾個寫明「外協」)
可能真係有絲打講心唔講金
寫埋啲咁膚淺嘅 Match到都唔知同你講乜好
冇見到巴打寫 「嗜好」「專長」「夢想」嘅嘢
全部都係寫 性 或者 外表 嘅嘢
就算有 高質唔睇樣絲 都俾你嚇走啦

我抱住 想改善絲打對巴打形象嘅目標用咗陣
Match咗幾個絲打 普遍都幾好傾
有一兩個可能好少上連登 完全唔明啲潮文Reference
但其他都幾好傾

絲打冇問我換相 冇問我做邊行 或者 幾高 有冇車 住私樓
普遍都幾易傾到偈 會「哈哈哈」打啲笑嘅Emoji
先唔理真心定假膠 起碼肯俾反應 唔似你哋話會閪面
我覺得都算證明到絲打冇大家諗到咁膚淺

結論 開場白好啲 加少少幽默感
講吓嗜好 興趣 唔使一嚟就換相或者加甜
唔好成日谷精上腦
真係當絲打係新相識朋友 傾吓偈先

利申 對連登巴打有信心 希望多啲絲打肯俾機會我哋毒撚
再講兩句就冇下文啦唔使幻想太多
認同你所講嘅
不過我就無再玩
主要係因為而家識人成本太低
同好多人騎牛搵馬
搞到好多關係不了了之
之後又再識過第二個 不停loop
首先巴打要搞清楚
呢個係約砲app黎
你幾高質幾有內涵都冇人care
9 成人係揾sp
梗係拋自既條j有幾長出黎
啲女上hmd揾對象都係傻嘅

想玩認真去cmb啦
你搵咩呀幾高幾重靚唔靚仔大唔大隻
自住(公屋仔)=/= 私樓自住
要幾撚戇鳩嘅女先會上heymandi
所以你咪比人用emoji敷衍你囉
依個app十個九個女都係睇樣+身高 冇人會同你講內涵
約炮app唔睇樣睇咩
用得都係垃圾
睇自住,車,J
咩標題咪吸引返對果個標題有興趣既人
寫明車樓 就係想match d 拜金/sp
寫明外型 就係想match 外協

有咩問題
樓主你錯重點喎
果堆巴打係真係想搵人扑野,寫到明有乜問題
真 樓主根本係自己用錯方法同目的玩個app
識人有女朋友仲玩 仲要話自己無女
你諗下咩質素既女仔先會玩hey mandi
上面個個都人地
好傾有撚用咩,換相出街先係最終再有下一步嘅野
剩係好傾你估我徵筆友咩
啲女個個都係肥婆
本身靚仔靚女點會用個無相既app
提高自己中伏既機率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞