生得樣衰根本做乜鳩都係嘥氣

401 回覆
906 Like 85 Dislike
咁咪唔好溝女囉 一定要結婚咩
笑撚左
屌,主要都係你窮
肥係你自己唔去改變
樣衰去操大隻一樣有出路
難d咁解 ..其實你最失表唔係外表
係個心
性格衰嘅靚仔,同埋性格衰嘅樣衰毒撚你揀邊個
你有幾樣衰
唔可以話做乜都係嘥氣
除咗溝女,做其他野跟本冇影響
返工又好,平時出街出山打波做咩都好,點會有人care 你樣衰唔樣衰
生得樣衰冇問題,一世a0囉
但生活都係照常咁過
有無人試過因為身材而自我價值過低
https://lih.kg/2292849

想唔想同我喺埋一齊?
番工出街點會有人care?
兩個假膠
痴痴呆呆坐埋一台
其他嘢唔知 衣著有樣嘢想講 著supreme yeezy唔代表好睇 反而我覺得有啲樣衰
1. 要靚頭好唔係有梳就得 你剪成點 髮質 襯唔襯面形都好重要 少頭髮同個人習慣 飲食 荷爾蒙都有關係

2. 著衫要配合自己個人氣質 唔好一味買潮牌 同啲大陸土豪成身名牌冇分別 另外熨衫都好重要

3. 皮膚好唔係一枝洗面奶就解決到 你成面暗瘡唔一定係外在因素 除咗清潔 仲要基本保濕等等

你以為你已經做咗好多 但你講嘅只係外在嘅嘢 而且只係第一小步 有心要變靚要更加努力做功課 改唔到五官但頭髮皮膚衣著呢啲要改一定改到

另外建議建立氣質 唔係指要斯文嗰種 而係自信 談吐 大方呢個方向嘅感覺 頹唔頹係自己決定嘅
自從開始接受朋友製造機會後,發覺順眼就得竟是真理
睇開啲啦慢慢就慣,除咗溝唔到女同自己個樣樣衰之外,呢個世界仲有好多嘢玩,某程度上可以更加專注發展自己嘅興趣,叫雞亦都相當抵玩,最重要就係唔好收收埋埋枉過一生

解放自己嘅思想做個痴線佬嘅話會更加開心,柒到盡頭便是型,等自己死前冇乜嘢後悔,唔好介意人點睇,根本就冇人留意你,大家都係宇宙中一粒微塵,微不足道。
試下減肥?
試當真四個主力入面有兩個都好樣衰,但佢哋都叫有少少成績做到出黎喎
巴打高汁
陳同佳都有女,樂觀d
生得樣衰
你幾好人
做過啲咩好事
都唔會有人記得
有個朋友肥仔黎 佢性格幾好 幾照顧人 但係就成日講粗口
佢溝親女都比人當係兵
點睇
冇樣咪才能搭夠囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞