生得樣衰根本做乜鳩都係嘥氣

401 回覆
906 Like 85 Dislike
學連登仔嗰套 靠貶低女性
岩 睇到我笑撚咗
就算把口講得好好聽咩心善則美
但心理上都唔會想揀個樣衰
屌真人一定好樣衰 態度仲咁差 樣衰嘅臭鴨等人埋單
而家個個都要帶口罩,其實已經幫你遮倒一半樣

人地咁樣衰都有女
肥都有得改既,我都矮,16x cm一樣拍幾次拖
樣衰唔係重點,大把中上女仔拖住條仔都唔掂,性格內向先係致命傷請好好增值你自己,拓闊社交圈子先
一世做毒撚算啦
練大隻 >轉 gay

problem solve
留幾次言都唔理你
就知樓主自問deserve better 繼續屌正常樣女唔要自己

陳炳銓唔靚仔
但有才華
有做主持和旁白
鄭中基呢條的剪接和導演都係陳炳銓
https://youtu.be/J12PE-2OKdw

陳炳銓,前香港ViuTV電視主持人兼旁白。
曾任now TV主持人,亦是舞台劇演員,亦參與電影演出。

2004年於加拿大麥科文大學畢業,主修舞台製作,畢業後返港參與舞台製作及演出,2010年參演now TV廣告後後開始任電視節目主持。
心聲...
唔係咁 我以前大學有個同學
長得極醜 我唔撚信你醜得過佢 仲要勁撚臭
都一樣有女

但條女仲噁心過佢咁解 睇你接唔接受到
但講真 我日日係學校見住佢地係幾恩愛嘅
到而家畢左業都幾年 聽其他朋友講仲準備結婚添

所以試下降低下要求 話唔定都可以搵到真愛
點解要驚fail

六合彩0.00000000000001%機會中都會買啦

整容89成 成功將你人生拐轉喎
整得好等於中六合彩
肥係你後天問題喎
你都識講你個target係高分/合格
你自己樣衰矮都係咁睇人
點解人地高分/合格要理你
你就想 二手
咪能影衰個名吊你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞