生得樣衰根本做乜鳩都係嘥氣

401 回覆
906 Like 85 Dislike
本毒撚今年21歲 天生極樣衰,肥,矮,性格內向 以前係中學完全識唔到女仔 同d 女同學講野永遠一句起兩句止 畢業後幾乎冇哂聯絡

一個月前,我開始讀大學啦 跟住我決定要係呢個人生轉捩點度改變自己 想脫毒 想識女仔啦,想同啲女仔熟絡啲啦 好啦我開始改變自己啦 以前我一直對自己既脫髮問題視而不見,我終於下定決心拯救髮根去睇醫生 以前我一頭亂髮成堆草咁都唔疏理,我終於走左去買我人生第一把疏 以前我不理衣著,我終於走左去買新衫褲 買晒huf supreme yeezy咁以前我暗瘡滿面都置之不理,我終於學識拎洗面奶洗面 以前我乜活動都唔參加,我終於下定決心是但都搵啲活動參加下 希望慢慢脫毒識女仔

但慢慢我發現,有一樣野我點改變都改變唔到 就係自己既樣子 每當我一照鏡 眼見自己極其醜陋既五官,我真係諗極都諗唔明點解自己咁好樣衰 每當係d 活動,又或者上堂識到女仔 我就會諗起鏡入面既自己 就算我點變髮型點變衣著,我都改變唔到自己既畢樣 感覺d 女仔見我咁樣衰都會怕左我 我真係完全拎唔到自信出黎去同d 女仔講野 同女仔講野同以前一樣 結果 我讀左一個月都識唔到熟絡到既女仔 同以前一樣 可能巴打們會話,你性格問題o者 我想講,如果我樣子正常,我又點會同女仔講野都冇自信呢? 又點會一句起兩句止呢? 心根本由相生 根本生得樣衰就要辛苦一世
我都睇開咗了
新潮文lm
純文字討論?
噉你重唔去IFC?

我識有人又係肥矮毒都有女
唉仲有幾十年人要做
唔影了唔想你嘔
I know that feel bro
呢?ptgf咋嘩一係就條女都好豬
生得7,預咗大部人都唔會有心慢慢了解你有幾好人
過多幾年,出埋社會做野你就會慢慢....習慣。

努力讀書,搵多啲錢,就算得唔到人哋個心,你都可以得到佢個人。睇開啲啦。
睇下你一見到人有女就話人係PTGF幾撚型
你出去食飯都會睇下碟野咩賣相喇,何況識朋友
得到個人得唔到個心有意義咩叫雞我而家都得啦
我生得樣衰我想既而家咁就唔同我玩
我前仔都唔靚仔,但總有女朋友⋯
1米7,以前係肥仔,拍拖拍到變瘦仔⋯
不過之後啲女除咗係學校識之外,
仲會係app到識,但我唔知佢用咩app
終於明點解你無女,樣衰但性格仲衰
人揀你 你揀人啫
有時有啲女真係睇內心嘅
不過好少
收皮啦屌你老母 靚仔夠個個衰到貼地啦 味又係日日屌女 關性格咩事
有口罩
唔怕
唔係你想唔想,而係你都要諗下人哋感受,你都唔會想對住碟屎食飯喇,係咪?
咁你咪搵番啲差唔多級數嘅人做朋友,冇問題㗎喎
要除架嘛...
去整容,有得諗㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞