[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (43) 無限感謝柳熙烈

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
幾多點live先
要返工呀
咁啱嗰日攞咗假
所以唔好期待住
可能冇大大現身
突然有啲不安
靜係得staff開箱
等簽售大大啦
有d尷尬

십.오야 서폿 15ya Support

https://gall.dcinside.com/board/view/?id=6kies&no=2764897

首先向老爺們道歉後再寫 對不起
在5天前準備了Channel 15ya 老爺們的Support 想着該不該說
但是我覺得這對正在一起努力準備的老爺們來說是個麻煩
一直沒能說出口 就算這樣也試着抹去
所有的禮物都用Yekki的名字送出去了 感覺大家都是同樣的心情
其實非常感謝3時4餐讓我成爲新飯
從那時候開始追星就很有趣
我真的很想報答你們

這是手工餅乾,點了40個

這是水果牛仔,人氣牛仔裝了30個300g的瓶裝
(草莓,葡萄柚)聽老闆說最紅?

上面寫着水果廳的杆子,社長也是SECHSKIES的粉絲,所以還特意貼了黃色的卡,非常感謝

-沒能給正在準備Support的老爺們說禮物的事情,真的很抱歉,考慮了一會再寫
現在準備中的Support也會努力發送的
@yummySuwon_張水院個站

【video star239回 未播片段中字】是上天幫忙的天才?是一次性的運氣(?)還是永遠的運氣(?)那氣韻到底到什麼程度呢?引入了最尖端機器!
cr.ALL THE K-JAM

http://t.cn/A6tRGlQY

Video Star.E239 正片未播片段

https://www.bilibili.com/video/BV1ib4y197MK?p=2
我到今日先真係睇哂成集Video Star
相信大家都已經睇哂
咁下面我就劇透喇

Video Star成集個剪輯都好有問題
搞到個節奏好奇怪 好多位都突然好乾

一開始花左好多時間鋪單戀24年既梗
其實好鬼尷尬
根本只係單戀追星
大大本身又好怕做依D肉麻野

都估到節目組又攞返水水欠Dara錢單野黎講
但估唔到水水已經還左 經理人搞咩呀
講依個話題既時候 大大在場既話 100%會教訓水水
44歲教訓42歲忙內
唔知私底下大大會唔會再囉唆水水

個人認為Treasure人選係YG揀 而唔係大大揀
Treasure Map果陣除左房藝談
好似唔覺同邊個Treasure成員特別熟
除非拍Treasure Map果陣 大大睇中左志焄啦

大大無啦啦被罰玩跑步機 水水既生存欲
水水夠唔夠膽好似Mino一樣咁對大大?
水水叫大大"哥"果陣真係好有忙內美
大大鍾意同哥哥相處 水水鍾意同弟弟相處
希望下世大大同水水既位置可以交換
水晶跳舞做肉麻動作會被群毆
咁某姜退團真係好事黎

YG Dancer同經理人爆料真係好搞笑
估唔到大大獨裁到大家都有共識
以前仲以為上綜藝誇張左

志焄扮Mino果度有搞笑到
水晶以前週偶跳果個其實係1.5倍速
2倍速梗係唔得啦
兩個跳到手忙腳亂
搵島主跳可能有機

個節目玩兩個新西遊戲
照抄都玩唔到個精髓
詞語接龍既題目 明顯係MC易過YG好多
宋神指遊戲仲離譜
本身都係諗住送架玩具車
Mino明明都點到 都唔知節目組做咩話Mino點得太大
又唔係送真車 咁較真做咩
顯得節目組好弧寒
最後先加送部跑步機

柳熙烈仲拍左段片講Don't look back感受
真係好多謝佢

整體上節目組浪費左咁好既陣容
真係好可惜
明明可以更好睇
搵佢哋上radio star仲好
金九拉好鍾意大大同Robot
講到個日先知咁 其實正常大大拍dara tv個時應該都知架啦
真係睇到好鬼尷 想睇love line嘅我不如睇番dara tv仲好
好在佢地對望個時最後dara識得救場 成件事先冇咁尷
對望但係又冇講野
齋對望真係好尷尬囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞