a0巴絲入黎,一齊圍爐取暖

306 回覆
5 Like 9 Dislike
識親人都話我似收好多兵
但其實我只係個A0 垃圾

最可惜係我鍾意嘅 唔知係咪鍾意我
但鍾意我嘅 我知自己唔係好鍾意佢
唔想害咗人

抵撚死啦
[quote]識親人都話我似收好多兵

唔想害咗人

I know your feel
慘過a0入黎取暖
IT狗可以點出pool

A0 IT狗

其實搞基容易D定搵女容易D

識隔離design team d囡囡

我唔想搞大佢 你番去94post啦
A0好過分手
同係A0
做gym睇書打機睇劇煮飯咩都齊
自問厚面皮,從來唔要面
但都係無女
神阿,可唔可以賜個女朋友仔比我阿?
同係A0
自問厚面皮,從來唔要面
但都係無女

咪撚ff啦傻西
同係A0
自問厚面皮,從來唔要面
但都係無女

咪撚ff啦傻西

由入u開始,所有新識嘅人都唔信我a0,點睇
識親人都話我似收好多兵

唔想害咗人

抵撚死啦

I know that feel, 識親都話我yo好多女
一到夜晚就空虛 寂寞 凍
ON9
琴日有個女仔同我傾計估我係處
我無言以對

a0處有樣睇?
btw會同你傾處呢個topic既女仔 一定唔係處
IT狗可以點出pool

A0 IT狗

其實搞基容易D定搵女容易D

識隔離design team d囡囡

我唔想搞大佢 你番去94post啦

94揮手
愈黎愈覺得自己老
[quote]識親人都話我似收好多兵

唔想害咗人

I know your feel

你地呢d比人話似收兵既 就算唔靚女都中上啦 洗乜驚冇人要
只係你地個男朋友百厭 同你玩多陣捉伊因姐
同係A0
自問厚面皮,從來唔要面
但都係無女

同你一樣厚面皮 i know that feel
鋼琴 打鼓 羽毛波 溜冰 單車 游水
煮飯 整甜品 通渠 整電器 拔罐 刮痧
算十項全能喇掛 咪一樣冇女朋友
同係A0
自問厚面皮,從來唔要面
但都係無女

同你一樣厚面皮 i know that feel
鋼琴 打鼓 羽毛波 溜冰 單車 游水
煮飯 整甜品 通渠 整電器 拔罐 刮痧
算十項全能喇掛 咪一樣冇女朋友

好撚心酸
點解無女?
識跳舞,唱歌,玩樂器樣樣齊,樣子出得街
自知貪玩,性格太低B,做野唔認真,行為弱智,低EQ,冇口才,一出聲就冷場
一做同女有關既野乜柒都怕,唔膽夠出聲,
追女
男校,WTS全男,社交圈子冇女,A0
身邊班hihi一個二個都有女,
可唔可以屌醒我
其實我想講 人地同你講你唔似a0 唔代表d咩
人地可能隨口講下而事實係你真係a0
有條件唔代表一定出到pool
要揾到一個岩ge人係好難
A0 無架啦
A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞