a0巴絲入黎,一齊圍爐取暖

306 回覆
5 Like 9 Dislike
21a0 係想拍但唔想認真拍 想理想既關係係只係暫時陪住對方 當有一方遇到所謂mr or mrs right就笑住講byebye 所以到而家都係一個人
21a0 係想拍但唔想認真拍 想理想既關係係只係暫時陪住對方 當有一方遇到所謂mr or mrs right就笑住講byebye 所以到而家都係一個人

how do you know對方就係mrs right

我唔信呢d野 所以原則上係對方遇到咪講bye bye囉

又唔信有命中注定嘅一位又唔想認真拍 咁真係好難拍喎兄弟
岩岩同親戚食飯先又問「幾時先搵翻個男仔脷疊脷」
問完又開始講經
岩岩同親戚食飯先又問「幾時先搵翻個男仔脷疊脷」
問完又開始講經

I know that feel
岩岩同親戚食飯先又問「幾時先搵翻個男仔脷疊脷
問完又開始講經

真係咁問
問完又開始講經

真係咁問

佢地講緊利疊利 跟住就拉到去脷疊脷
問完又開始講經

真係咁問

佢地講緊利疊利 跟住就拉到去脷疊脷

好痴線 我聽到既話會扮聽唔到笑笑口就算
成日比人問:又一個人過呀?
成日同人講A0都冇人信

無自信,一同女仔講嘢就一舊舊,又細聲
廿八歲先第一次拍拖
女朋友好靚女著高踭鞋仲高過我
各位巴打加油!
廿八歲先第一次拍拖
各位巴打加油!

29歲仲係a0 仲要得165 巴打點識返泥架

巴打我同你一樣高,我係佢人生最矮嘅男朋友
佢仲要絲打黎唔知見唔見到我呢個留言喇

見到同你講聲多謝你揀我
廿八歲先第一次拍拖
各位巴打加油!

有無諗住結婚啦?

咁就未咁快丫
又話未搵到對象又話唔想hurt人
其實咪又係毒撚一個

利申 21 A0
唉 32歲人 仲係a0 次次都比人問幾時有拖拍

屌有得怕你估我唔想咩

做地盤那有女咩

無前途 無學歷

都係果三督屁啦 唔好冇自信
收左工試下去玩d興趣班 培養下自己既興趣
當你個人有料左就會自信左 行出黎個樣都唔同d
Ao

咁仆街既你 都係自己一個啦 唔好害左人
唉 32歲人 仲係a0 次次都比人問幾時有拖拍

屌有得怕你估我唔想咩

做地盤那有女咩

無前途 無學歷

都係果三督屁啦 唔好冇自信
收左工試下去玩d興趣班 培養下自己既興趣
當你個人有料左就會自信左 行出黎個樣都唔同d

我有個fd 21歲都做緊地盤 佢有女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞