a0巴絲入黎,一齊圍爐取暖

306 回覆
5 Like 9 Dislike

a0身邊個個覺得我身經百戰
老相d姐,犯法呀
我都係想有人關心
有個伴姐
點解仲係a0
A0

我都係想揾到個岩傾 外表正正常常 講野戇戇鳩鳩好笑嘅人姐
A0

好快應該會有pm
25 A0絲
2個月前鐘意左個女同事 先知自己唔係直
同身邊既朋友出櫃 大家都對於我鐘意女仔唔驚訝

利申:男女都冇所謂 追過男仔/俾男仔追過
第一次追女仔 仲要大過自己幾年既 好撚難

A0

Pm ok? 利申夠晒on9
A0 毒撚

無野做又入黎呻下

而家全副心機all in 番工

改善到自己生活就算,預左一世自己一個,太苦命
其實有冇諗過點解自己A0?
利申A0
A0 22年

A0 23 yeah
A0 毒撚

無野做又入黎呻下

我番工番到無晒社交生活 朋友搞食飯次次撞返工 放假又累到唔想郁
其實有冇諗過點解自己A0?
利申A0

A0毒撚想出兩句聲 紅巴
中一~中五都係好毒果類人
著衫毒 又肥 又鍾意睇動漫

而家中六考完dse 正式開始脫毒
己經唔鍾意睇動漫果d 成日去做運動
份人開始Shine好多 會執下自己 (gel頭 /髮型)
同埋大膽左周圍識人(女

但係個樣唔係佢地理想 唔夠韓同潮
自問中等樣 唉 好Dry
最近識女仔有時好容易沉船 好唔開心
安全感又無乜 我只係可以俾到安全感人地
人地永遠都俾唔到我 因為我成日亂諗野
之前都有條女同我表過白
但係我唔鍾意佢性格(好姣 好隨便個樣
雖然算ok樣但係。。

而家識左個新女 又開始沉沉地 睇黎又要失敗多次了
難得有人同我咁夾咁岩傾。。傾左一個星期 見到樣過多日即刻唔讀唔覆我sc

我以為佢成日樂意分享自己既野係會對我有feel
原來係我諗多左 Sorry

如果你問我點解A0
我會話 岩feel既唔鍾意我 唔岩feel既又鍾意我
同埋我身型有少少肥掛。。
A0 毒撚

無野做又入黎呻下

我番工番到無晒社交生活 朋友搞食飯次次撞返工 放假又累到唔想郁

我就算放假都無社交
寧願番工有d 意義,儲下錢好過
A0 毒撚

無野做又入黎呻下

我就算放假都無社交

係既 但唔想a0一世
A0 毒撚

無野做又入黎呻下

我就算放假都無社交

係既 但唔想a0一世

a唔a0 一世係個樣決定
你比effort 去社交都無補於事
輕輕一推
A唔A都係多個人
我除左佢之外基本上就無fd
諗住有個人係身邊就夠
但事實如果你太認真多數反而痛苦
Same here
已經決定放棄突破A0
25美極 唔介意就留tg
想出pool
a0,每日過住營營役役既生活,返工放工,連睇fb都係係咁已碌完就算,拍拖都唔知可以有咩話題 又難識到可以同步到既人,可能a0一世會比較好,唔洗經歷感情起伏,唔洗個心蘿蘿孌
成日比人以為O緊
a0毒撚,24歲
之前返工都冇女
依家冇錢冇收入真係搵鬼要
成日見有d feel既女仔話自己有人溝真係頂心口
雖然我都係周圍撩其他女
不過得個撩字0下文

利申:男校出身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞