如果對你有意思,會比咩signal (20)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
完了吧 如無意外

好慘 收兵?我都試過 明明日傾夜傾 但一日無啦啦唔覆你 後尾知道佢都拍緊拖 ,係咁賤架喇,可能你只係佢咁多個中其中一個魚毛,你既priority 唔夠人高囉

未必係收兵,但一定係攝時間
因為我呢邊都係咁

同一條女熟左好耐 大家都當大家朋友 到上星期佢問我同唔同佢去prom 我開始覺得我係真心鐘意佢 之後暗示左 佢話只當我朋友 到琴日係舞會度 係個prom度 佢同一個又唔靚仔又肥既男仔跳舞 我個心勁痛 好唔舒服 之後佢見到我唔開心 先過嚟陪我 我同佢講你去跳啦 你想既話 我唔想佢因爲我唔開心 琴日有拖手 有跳慢舞 雖然唔代表啲咩 但都算係個美好既回憶 要醒啦

斬啦,再拖你只會仲辛苦

我知 斬係咪真係應該完全唔搵佢 當唔識佢
其實仲有一個月之後 我就唔會再見到佢

我會唔搵

點樣完全斬
好難
我哋兩個係唔同嘅國家黎架 所以過多一個月之後 應該冇機會再見到佢

佢畀你嘅感覺係點?
我之前拎咗佢部電話selfie,佢前幾日擺咗上sc story Caption:岩岩發現有呢張相喺我相簿

佢想點?

佢畀你嘅感覺係點?

我之前拎咗佢部電話selfie,佢前幾日擺咗上sc story Caption:岩岩發現有呢張相喺我相簿

佢想點?

我:wtf做乜擺上sc呢
佢:公諸同好囉

佢畀你嘅感覺係點?

佢畀你嘅感覺係點?

佢幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞