如果對你有意思,會比咩signal (20)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

持久戰就持久戰啦
反正我好難先可以放低一個人
同一個女仔出街陪佢等車既時候傾計
佢有意無意咁輕輕撞左我手臂幾下
係咪有機會
佢真係好pure好ture ar

再約佢

依家準備出門啦

加油呀

留名

個頭挨埋過黎呀 嗚呀

係咪你思覺失調咋?

唔係思覺失調呀 [member]時機就到 [/member]

再約佢

依家準備出門啦

加油呀

留名

個頭挨埋過黎呀 嗚呀

係咪你思覺失調咋?

唔係思覺失調呀 [member]時機就到 [/member]

唔好驚豬

你又好似講得岩喎
我好想自己下一個係佢

係咪呢係咪呢~
唔好灰心啦所以我地溫水煮蛙,隻蛙唔知咩事就已經

呢位絲好正面

發放下啲正能量俾大家
要灰一個人自己亂諗已經夠嫁啦,上得嚟點都想有人鼓勵下嘅

我地已經2日無傾過計

你搵佢囉

搵左啦 佢仲未理我

持久戰就持久戰啦

小心fd zone
係咪有機會

再約佢

依家準備出門啦

加油呀

留名

個頭挨埋過黎呀 嗚呀

賽後報告

一齊左啦

持久戰就持久戰啦

小心fd zone

大家加油 我都可能會
係咪有機會

再約佢

依家準備出門啦

加油呀

留名

個頭挨埋過黎呀 嗚呀

賽後報告

一齊左啦

依家準備出門啦

加油呀

留名

個頭挨埋過黎呀 嗚呀

賽後報告

一齊左啦

同一條女熟左好耐 大家都當大家朋友 到上星期佢問我同唔同佢去prom 我開始覺得我係真心鐘意佢 之後暗示左 佢話只當我朋友 到琴日係舞會度 係個prom度 佢同一個又唔靚仔又肥既男仔跳舞 我個心勁痛 好唔舒服 之後佢見到我唔開心 先過嚟陪我 我同佢講你去跳啦 你想既話 我唔想佢因爲我唔開心 琴日有拖手 有跳慢舞 雖然唔代表啲咩 但都算係個美好既回憶 要醒啦
同一條女熟左好耐 大家都當大家朋友 到上星期佢問我同唔同佢去prom 我開始覺得我係真心鐘意佢 之後暗示左 佢話只當我朋友 到琴日係舞會度 係個prom度 佢同一個又唔靚仔又肥既男仔跳舞 我個心勁痛 好唔舒服 之後佢見到我唔開心 先過嚟陪我 我同佢講你去跳啦 你想既話 我唔想佢因爲我唔開心 琴日有拖手 有跳慢舞 雖然唔代表啲咩 但都算係個美好既回憶 要醒啦

斬啦,再拖你只會仲辛苦

斬啦,再拖你只會仲辛苦

我知 斬係咪真係應該完全唔搵佢 當唔識佢
其實仲有一個月之後 我就唔會再見到佢

斬啦,再拖你只會仲辛苦

我會唔搵

斬啦,再拖你只會仲辛苦

我會唔搵

Why not me

Why not me

咁神女有心,襄王又有夢,一齊都好正常
佢問得呢句,都係睇你有冇膽姐
有就成功,冇就失敗
我中一個陣就係冇,宜家好後悔
LMLM

Why not me

咁神女有心,襄王又有夢,一齊都好正常
佢問得呢句,都係睇你有冇膽姐
有就成功,冇就失敗
我中一個陣就係冇,宜家好後悔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞