如果對你有意思,會比咩signal (20)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
新人lm

有冇故呀

同佢傾左成晚計,有講有笑
佢瞓果陣同佢講左早抖
正常嚟講第二朝見到係咪會覆早晨?
但如果無講係咪啫係無機
仲要一開始係我搵佢

未醒咋?

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

佢瞓果陣同佢講左早抖
但如果無講係咪啫係無機
仲要一開始係我搵佢

未醒咋?

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

我屌

未醒咋?

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

佢瞓果陣同佢講左早抖
但如果無講係咪啫係無機
仲要一開始係我搵佢

未醒咋?

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

咁睇佢對你興趣暫時都不大
但有一樣野我已經講左十幾萬次 就係未去到穩定會日日chat嘅時候千祈唔好講早抖 因為太危險喇 應該直接將琴晚嘅話題帶落下一日 如果對話中冇俾人藍剔嘅話 咁就可以連續傾到好多日 最終成為習慣 之後先到互相講早抖早晨嘅stage

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

未醒咋?

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

但有一樣野我已經講左十幾萬次 就係未去到穩定會日日chat嘅時候千祈唔好講早抖 因為太危險喇 應該直接將琴晚嘅話題帶落下一日 如果對話中冇俾人藍剔嘅話 咁就可以連續傾到好多日 最終成為習慣 之後先到互相講早抖早晨嘅stage

佢已讀左

咁諗,佢唔早晨只係習慣

我咪答左囉
夜闌人靜,睇嚟又到左匯報嘅

夜闌人靜,睇嚟又到左匯報嘅

時候
柒頭hi錯發表

唔洗特別問嘅 傾傾吓自然會透露架啦

係邊度識?

係邊度識?

想請教下,我同個女仔表白,我知道係唔得,已經拒絕左,同我say左sorry,但我當面表白同做左啲野嗰時,見到佢好似有眼紅紅,我講到話有始有終嘅時候,佢又好大聲話唔係終嘅,跟住佢啲朋友問我,其實我係想點嘅時候,我話即使唔得,我都想真真正正做啲野,唔想後悔,佢啲朋友又問番佢係點諗,佢都係講對唔住,同好尷尬咁
我知已經係判左死刑,冇乜彎轉,但當我走嗰時,又聽到佢啲朋友同佢講,你真係唔同佢講呀,聽到哩句搞到我唔知點咁,都係唔多心熄,想請教下

係邊度識?

想請教下,我同個女仔表白,我知道係唔得,已經拒絕左,同我say左sorry,但我當面表白同做左啲野嗰時,見到佢好似有眼紅紅,我講到話有始有終嘅時候,佢又好大聲話唔係終嘅,跟住佢啲朋友問我,其實我係想點嘅時候,我話即使唔得,我都想真真正正做啲野,唔想後悔,佢啲朋友又問番佢係點諗,佢都係講對唔住,同好尷尬咁
我知已經係判左死刑,冇乜彎轉,但當我走嗰時,又聽到佢啲朋友同佢講,你真係唔同佢講呀,聽到哩句搞到我唔知點咁,都係唔多心熄,想請教下

厚面皮問左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞