【小說音樂化】YOASOBI 討論區(4)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

我淨係收到呢封 係咪呢封就係㗎啦
因為第一次買同用集運 乜都唔識
集運嗰度要我揀貨品會用咩派遞去佢哋度
想問吓我係咪揀日本郵便
唔該晒你巴打
呢封就係,通知你已經落單
但你係買受注生產,無咁快出貨㗎
如果佢出咗貨會再出一封出荷電郵,到時會有埋配送会社資料,所以我諗係填快遞公司名?
有錯請更正
A.
当オンラインショップ提携の配送業者は佐川急便になります。
注文商品のお問い合わせは、直接佐川急便ホームページまでアクセスいただき、「お問い合せ送り状No.」をご入力の上、お問合せください。

係賣家用佐川急便送集運倉
唔係你揀邊間速遞去收貨
原來受注生產錢遲啲 咁我就放心
唔該絲打
明白了 咁我揀返佐川急便
唔好意思
咁我想問埋貨物追蹤編號係咪即係注文番号?
感謝
呢個係單number
佢應該會另外send email 俾速遞number你
大約係咁
有冇ching買咗hoodie又到咗貨嘅可以講吓件嘢大概幾大倒
知唔知 怪物 / 優しい彗星 隻碟有冇話邊到訂有得直送香港
定係一定要集運
到左兩日都未拆
聽日開箱包膠
Amazon
4月貨 等包膠
幾田
其實佢每一件都有size寫咗
身幅即係胸闊
身丈係長度

照睇就係over size剪裁

【サイズ】
[M]身丈67/身幅65/肩幅60/袖丈55/袖幅50(cm)
[L]身丈76/身幅71/肩幅66/袖丈57/袖幅56(cm)
最後我都係買中碼算,唔想 oversize 得太勁
https://youtu.be/B9ImHuuF490
無睇過たぶん小說既可以聽下簡介內容
想睇套電影
Kazbom 啲片其實幾好
會介紹唔同日本歌/新人從而引起你興趣
把聲又好聽
當初我就係睇佢d片識左yoasobi
覺得小説音樂化好得意同d歌好好聽
個人意見
佢d衫尺寸成件正方形咁
見到上面巴打17幾買左L都話大 矮撚hoodie同tee都買左L表示淆底
佢d衫係好大件
正常cutting tee (你當nike普通款)
男人M碼闊度大概係52cm 大碼55
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞