Steam儲Game唔玩 #16 新年特賣 2月12日深夜2點開始

948 回覆
14 Like 1 Dislike
我都買左仲要未開始玩
未接觸過total war買Warhammer定三國好
睇喜好
想了解warhammer你可以過隔離post睇下
WITCHER 3係慣左新一年新低價
所以正常
今年新年冇活動得個SALSE PAGE
同19年差好遠
https://store.steampowered.com/sale/lunar2021
19年果陣有活動我仲大買特買, R6, GTA, 全境封鎖1次過入手冇手軟
今年直頭Hea
三國
Online now:6,387
Peak today:9,630
All-time peak:192,298

Total War: WARHAMMER
Online now:1,001
Peak today:1,755
All-time peak:113,019

易搵人/對手玩嘅角度睇應該係簡三國
睇漏左
原來都有送貼紙
https://store.steampowered.com/points/shop/
記得拎
仆街19年$120入手到依家都未玩過
SOSAD
唔熟
原來仲有2

購買 Total War: WARHAMMER II
Online now:24,727
Peak today:38,562
All-time peak:84,920

咁應該揀WARHAMMER II
睇POST標題
唔該咁多位巴打
睇興趣ok啦
都未必會玩online
有冇人覺得down野好慢平時10m/s,今日跌到平均2m
玩完2 3先 再玩1 會唔會覺得冇咁好玩
想買hitman,2黎玩,係唔係買hitman 2 gold+hitman 1 goty pack 最抵?
同問,佢仲有個Essential collection想知同Game of year 有咩分別
應該唔會
好似1先係最難玩? (唔計重製版)
如果係新買
直接買GOLD版
D野有齊哂
想問下witcher 3好唔好玩
pc build simulator 入唔入得手?
必玩 而家仲要新史低
我見佢$61.99 好平
同埋想問下project winter有冇巴打玩過
覺得好唔好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞