Steam儲Game唔玩 #16 新年特賣 2月12日深夜2點開始

948 回覆
14 Like 1 Dislike
thanks bro
慢慢睇
上面佢嗰堆有d唔係roguelike
巴打有冇咩推介?
玩左冇耐 我又係中哂毒 愈玩愈好玩
珍, grim dawn真係好那正, 岩岩特價買番晒啲dlc
Online now:890
Peak today:2,130
All-time peak:2,130

88%正評
ONLINE 2千人數應該會比較難搵到香港人玩
搵FD一齊玩就得
要有fd 一齊玩會好d

玩過前3集...都係打喪屍...子彈慢動作。
forum見人講一年前係epic store買已經難搵到online
EPIC不嬲冇人玩
一年後佢都唔係點減價又唔夠人玩先衰
雖然香港區已經平左
個名都改得衰過人
Zombie Army 4: Dead Game
開包時間改動為每個月第1個星期二(本地時間星期三深夜),付款則是前1個星期
也就是說
明天2月23日某個時間點(下午至夜晚)會自動付款
而3月3日深夜會截止買包並且公告下1個月包(3月包)

緊記有需要提前付款(怕付款失敗的話)或者暫停請記得今晚去做

另外,BundleFest仍然進行中
https://www.steamgifts.com/discussion/QlT2G/fanatical-bundlefest-feb-2021-bundles-list
https://barter.vg/bundle/5365/
3月包內容出左
得隻Control係正野
ELEX改版完之後都唔錯(開頭出係垃圾)
Kingdom Two Crowns
XCOM®: Chimera Squad
都好多評價
宜家D月包真係高質過舊時賭博好多
xcom2真係抵玩,玩左40個鐘連新手都爆唔到
上周未特價買左Guilty Gear
1舊水5隻連DLC
黎緊出新作
睇落好正
Shadow Tactics 做緊一折
destroy all humans 好唔好玩?
$21
有無巴打知GTA5最平果陣折到幾多
STEAMDB
第1版咪有囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞