[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (45)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
張相明明causal...點著都得啦
d友拎著正裝個思維擺落去 乜都唔洗著啦...
咁始終好多人都係跟住主流既口味既,我都係其中一個白襪好似番左去中學咁
freewheelers有冇黑牛賣
我自己幾中意白襪仔
著得咁causal 點都得啦
但著到好正裝就不了
日本仔成日都白襪loafer
有出過類似1322010或者1322011依種不過應該唔係定番黎
所以我覺得要睇全身
白襪相對係易出事小小既,不過都好多人著得好睇
點會易出事
casual既話白色係唔易瀨野至真 咩都襯到
黑色loafer 白襪仔
有咩問題襪色同質地襯到條褲就得

https://www.luxurywatcher.com/zh-Hant/article/27225
不過搵到有話正裝唔得
正裝係唔得
但我都係著黑色多
正裝就牛仔褲都唔得啦

但大爆炸真係好好笑
overall大家又會點襯
落街食茶記henley加件overall踢拖
感覺好難襯
overall 係其中一種最易著嘅outfit ... 可能只係你未慣姐。
大家偏好買細件著fit size定買正常碼over size多?
想試下入坑,感覺好似over size好睇啲,但又怕褲管太闊成個筒咁

一定要over size... fit 身slim 腳7到爆架!
over size 先靚
搵機會試下入坑先
我都覺得slim睇落怪怪地不過有時睇日本網又會建議你買細小小
T記買完鞋有冇得打掌 鞋頭鐵?

俾d 相毒到,入咗個新袋,好似幾好J ..... 希望實物都掂啦
之但係咁樣點去廁所
要坐係到去?
企係到好似要卷好多浸至唔會掂地咁
長度可以改啦, 有button/ zipper, 疴尿同普通褲無分別,疴屎就除上面ok, 會麻煩少少不過唔會成日係街疴屎je
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞