[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (45)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
wh最原汁原味
個人鐘意改左dd既
我好鐘意自己條pherrows同fd條orslow
軍褲我好少買 買牛多
一係freewheelers
fw d cutting係咪都偏闊
除左牛有冇邊隻款推介
個個都有興趣
係 derrickman 正
FC 我買舊款1101 (武肺事件前)
牛我著最多係 resolute>Freewheel>FC
唔貴麻
resolute 好驚大脾唔岩 唔敢買
鍾意個cut冇計
我就買大一個size
下次返貨你可以上去試下
FW定番牛黎計51 model偏修身,嫌太修有定番47 model
唔要牛又唔要闊既話我覺得Aviators最易入口
唔介意闊就一定係derrickman

我發現依度大家都唔太講Pherrows係唔係因為佢太多MIC / 改得太勁
買大一個size初初着都覺窄到仆街而家輕鬆
比起 其他真係唔算貴啲咩omg 都千尾兩千頭
Pherrows 麻麻 一來MIC
二來買佢個D款我寧願買 real McCoy
配埋鏡就唔平啦
豬仔 pherrows fullcount都有野係mic
當某d進階品牌如wh/fw
都有野mic 自然會臭名 好似nigel cabourn咁

質素問題 我覺得好主觀 對我黎講sugarcane平得黎又唔差 我都有wh野好快爛

bakerpant計
我條pherrows同fd條orslow 都係satin布
摸落同手工都差唔多
唔買mic
乜brand都試下
用後感覺差就唔再幫襯
我都19年買左條FC 1101
佢出POST 後條褲無著過
最近都諗緊開新牛定著返佢
3000幾算係咁啦
我買10eyevan 個框都唔止
omg 唔好戴
pherrows, SUGARCANE 一分錢一分貨
無咩野講, 真係唔想俾多幾舊係真係得買佢地
但俾千幾二千蚊要我買MIC 我就真係唔濟啦
買左照著啦,
係幾好著, 佢出PO前我本身都想買多條1108
好耐之前係上目配嘅tart戴咗幾年結果個框內側變白
試過拎去畀人重新拋光都做唔返啱啱買嗰種光澤

所以轉咗戴恒眸作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞