[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (45)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
哩款好厚
8000有找
我買左無印 試
已經即刻見到你雪糕筒英姿
咁都見到
我尋日都有見到
唔該晒咁多位巴打先
想試多啲款係咪都係去take5門市最好?
如果著開levis5覺得511最fit 有無邊啲牌子型號係類似既版型
直接去take5捉個人叫佢介紹下就得,我第一次去都係咁
不過巴打著開咩碼?熱門碼有機會會冇貨冇得試
2k內筆直搵個ching借vip去BS買好過
成個感覺舒服得多

跌錢都跌得開心啲
我估可能佢哋主打係男顧客 同埋大部分客都目標明確 知道自己上去要搵咩款 我嘅經驗係如果我想上去買咩類型嘅野 上到去其實幾好購物體驗 因為真係幫到你
但係個日係想上去巡吓舖 搵下有咩好買 佢哋可能未必咁有耐性每樣野都去介紹同sell 你
BS? 好用心介紹喎
明明買一樣 最後成大袋走
875個moc toe 斷左線
我講緊T5
T5 係無咁主動 但肯問下啲仔都好肯答你同介紹
可能我平日去 就無咩人多啲時間理我
講真如果你weekend 上到去連直牛定窄牛都未諗掂想搵咩又真係好難有人慢慢咁來serve 你
係 多人到傻左
想買條1922 款
所以至勸嗰位ching上BS兜返轉了解吓自己想要啲咩順便跌吓錢

之後睇啱款再去t5試size畀錢走人
買freewheelers
同意其實take5唔係真係咁差只要唔好當自己window shopping就得

freewheelers冇得輸
隻牛布又舒服又好J

想買佢條Delta blues overalls
我又未玩過佢啲復刻牛

有陣呀伯味
所以唔好話 ig xxx 邊個邊個大戶有rare shell
可能人地連呢啲骨都食(可能佢覺得靚)
店舖梗係俾rare shell 佢先啦
雖然lakota house 都是抽獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞