[ONCE]TWICE討論區(33) 515 5PM SIGNAL COMEBACK大發!

1001 回覆
45 Like 18 Dislike
尋晚個v Sana係咁問腎掛唔掛住佢
腎一句都無答過

最後應該有做動作 sana對住部電話問有幾多

賢賢成日趁部電話唔係對住vlive嗰邊就做口形

如果無記錯sana最後有問腎有幾掛住佢,然後就嘻嘻嘻嘻 ,然後完左

最後個度真係saida真係好似啲情侶講電話 sana 笑到咁開心 唔知多賢同佢講咩呢

想當年 sana望都唔望多賢一眼

而家

日久生情

唔同嘅 當年係競爭對手 而家係隊友
何況經過缺席事件兩個人應該加深咗了解
同埋sana應該都好錫忙內line
除左B站, 有無twice 上認哥的link/ BT?
搵左好耐都搵唔到

舊定新...新ge20號先出街

我check返我個record我係有160604 drive

有無HappyTogether jihyo同tzuyu個集
https://youtu.be/pr3wR9ByDew

2:30
三歲今日一次過搞子瑜同momo

btw志效回歸跳返舞係開心嘅
家姐個人品牌第一

家姐個人品牌第一

michaeng
除左B站, 有無twice 上認哥的link/ BT?
搵左好耐都搵唔到

舊定新...新ge20號先出街

我check返我個record我係有160604 drive

有無HappyTogether jihyo同tzuyu個集

Part1
http://www.dailymotion.com/video/k1XwPmUHVCzzN7iNncp
Part2
http://www.dailymotion.com/video/k5svzoQdGy8LZriNsQ8
家姐個人品牌第一

michaeng

估唔到南妹排咁低
家姐個人品牌第一

michaeng

Michaeng is real

Mina:

Sheshe團

Sheshe團

又當新teaser?

....哇 已經hea到就咁combine一張相算
又當新teaser?

hea撚到
等我仲係咁F5 vlive
又當新teaser?

hea撚到

fanmade仲整得有心機過佢

每日等到11點就係比啲咁既野人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞