[ONCE]TWICE討論區(33) 515 5PM SIGNAL COMEBACK大發!

1001 回覆
45 Like 18 Dislike
친구를 만나느라 샤샤샤 하다 친구가 좋으면 친구랑 사겨라고 하는 샤샤
上次就 同fd見面shyshyshy
今次就 鍾意個fd嘅就拍拖
認識的哥哥
https://twitter.com/pengjeongnam/status/863391220789202945

希望有上年咁好笑

今次mina有多少少個人鏡頭,表示感動

反而今次大家姐無乜

上次家姐都唔多
上年啲鏡集中哂Oppa momo 子瑜

太多人啦 上上集btob 7個都有幾個都冇乜影

印象中多腎差唔多最少咁濟

我南先最少

算啦 真係幾個都好少
第五首幾正喎

EYE EYE EYE
第五首係豆同志效作詞
친구를 만나느라 샤샤샤 하다 친구가 좋으면 친구랑 사겨라고 하는 샤샤
上次就 同fd見面shyshyshy
今次就 鍾意個fd嘅就拍拖

見完面就中意 中意就拍拖
後續故事嚟㗎喎
第五首幾正喎

EYE EYE EYE
第五首係豆同志效作詞

有啲心動

好正好 pure
Someone Like Me

同好~
有無歌詞整理
Someone Like Me

同好~

+1
someone like me
signal麻麻地,但其他
Why not all
sognal就咁聽呢小小真係唔識欣賞 ,btw 6
signal就咁聽呢小小真係唔識欣賞 ,btw 6
好想快D拎到碟即刻過哂D歌入電腦同phone ar
睇個款Spotify又要等幾個月先有
又要係itunes 買數位專
究竟
하루에 세번一日三次 係做d咩

巴打有買碟可以入落去喎,唔洗特登係itunes再買

點樣入 不過我個人怕麻煩
當增加itunes 數位專銷量
買碟唔入歌 買來幹什麼
睇手...都唔洗多講

拆散roommate 同michaeg 真係好咩

開ITUNES
塞隻碟入去
插部電話
搬過去

開ITUNES
塞隻碟入去
插部電話
搬過去

咁簡單嫁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞