[ONCE]TWICE討論區(33) 515 5PM SIGNAL COMEBACK大發!

1001 回覆
45 Like 18 Dislike
[quote][quote]
今日子瑜條裙好易比風吹起 設計失敗

全程唔好可點郁,要身邊有人幫手禁裙

有打底 其實點吹都一樣

說話唔係咁講...如果無定延腎幫手禁實,佢應該不停飛條打甩出黎
幾醜下
https://youtu.be/AToupwgGLIo?t=1m41s?t=1m41s?t=1m41s

我都唔知 佢地D衫褲成日都係咁

TWICE 啲stylist 由出道俾人鬧到依家都係咁

定B就是親切

男友力max

全程唔好可點郁,要身邊有人幫手禁裙

有打底 其實點吹都一樣

說話唔係咁講...如果無定延腎幫手禁實,佢應該不停飛條打甩出黎
幾醜下
https://youtu.be/AToupwgGLIo?t=1m41s?t=1m41s?t=1m41s?t=1m41s

我都唔知 佢地D衫褲成日都係咁

TWICE 啲stylist 由出道俾人鬧到依家都係咁

定B就是親切

男友力max

我哋都係咁四處游走
JYPE成日話告人
依次唔告等幾時
如果係都要整條咁短既裙,一係就全部都著好似jeongyeon個種直身裙,一係就整裙褲,d stylist有冇理過佢地感受架 就算只係打底褲但俾人睇到甚至影到心入面都會唔舒服啦

條友想點

乜撚野影法黎

咁撚仆街既人都有 唔配做once

不過張圖中間有個箭咀我禁左落去

寶礦力工作人員黎

垃圾

下 屌啊

哇屌有冇九兩菜

有晒名

有人報左警了

咁撚仆街既人都有 唔配做once

不過張圖中間有個箭咀我禁左落去

寶礦力工作人員黎

垃圾

下 屌啊

哇屌有冇九兩菜

有晒名

有人報左警了

話唔定完左之後比現場once打
[/quote]
個記者係咪玩野
呢條裙又唔靚 仲要咁高走光風險 cody 真係執柒左去啦
一年要受幾多呢啲變態騷擾
我已經覺得首新歌好洗腦

條友想點

只會覺得呢d人好不知所謂,好嘔心
反而更加擔心既係點解呢d人都可以咁近接觸到twice
只要有個証就可以任意出入佢地既活動埸所都幾恐怖
stylist 汲取下教訓啦好無

好大隻

條友想點

無計公開活動係咁多人

好大隻

第一眼睇以為mina舉中指

好大隻

第一眼睇以為mina舉中指

我開頭都覺

條友想點

無計公開活動係咁多人

其實係咪無錢請保鏢?
君不見上次黎香港果次...
尋晚個v Sana係咁問腎掛唔掛住佢
腎一句都無答過
尋晚個v Sana係咁問腎掛唔掛住佢
腎一句都無答過

最後應該有做動作 sana對住部電話問有幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞