原來係bee.com㩒幾個掣就可以賺錢(全攻略)

156 回覆
200 Like 67 Dislike
我都想知,用舊機咪得,賺得少都係有賺
係咪youtube果個D女見到掩曬嘴流眼淚果個廣告呀?
你部手機壽命會縮短喎
係,你一日開一次㩒個制,之後關機
舊機可以諗吓嘅,但係個resale value可能會仲大
幫推 好多傻鳩湧住去
年中唔少加密貨幣
暫時冇,但唔想拎自己手機去搏
投入幾多,回報幾多
下次會開好啲㗎喇
嗰啲屌都廢事 on79
其實developer收廣告費 仲fatfat
咁其實可以搵到幾錢?
有冇人拎過錢?
幾倍profit 前提係eth price 企住
Bee 同 btc 有咩衝突
Btw你慢慢
而家係玩呢啲野
我之前接觸過有人話買賭錢貼士搵錢
打機搵錢
轉手搵錢
炒賣揾錢
炒股投資就最多啦
唔好理真假或有冇可能先
全部都唔洗返工或唔洗做生產或正常工作
但有錢賺嘅野嚟
一張30幾MH/s既卡純利一個月600-1000蚊
其實唔一定

企住就多人挖,跌價難度低又賺番

之前600美金果陣都有而家3/4 profit

主要係睇ETH 2.0係咪真係Proof of stake
而家各大礦池都屌哂鬼

我睇ETH應該都仲會keep住Proof of Work一排
Flexpool日日屌柒佢老尾
睇你留言就知你on9扮識 識人5張3070掘一個月電費都係2-3日嘅profit
建議下次留言之前做下research
係…連Ethermine都屌你就知幾撚大鑊

基本上除左ETH其他顯卡挖得既都係濕鳩

之前Conflux因為RTX卡Octopus algorithm hit過一排之後降Block Reward果單野一野收皮
network hashrate得番六分一
唔係好明,即係佢作個bee coin出黎
實質叫人幫手掘bitcoin?
條友on9
500W牛一張3060Ti先用180W都冇
隻牛跟本唔會full load
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞