原來係bee.com㩒幾個掣就可以賺錢(全攻略)

156 回覆
200 Like 67 Dislike
班友唔諗鳩衝㗎
我睇好呢一個閉嘅原因係因為佢方便人人都可以做
你其他貨幣好多時都係要用電腦好多人都唔識點樣用電腦掘
佢新幣走橫唔出奇,咁一係升天,一係drop to zero
我都知顯示卡=印炒機
買唔到嘛
以前有隻野叫electronomum 一鳩樣 就差冇講自己係liquidity mining
pi network 講左2年咪又係乜都無,何況呢隻野
我都有幾個frd不約而同3日內message我
話一齊搵錢,見到條link同個手法怪怪地
就知道大家中左伏都唔知,諗住無成本就可以搵錢
想學掘礦,求教
我完全冇留意呢隻野係做乜
但見到話撳幾個制搵錢已經知唔使睇
就算唔係騙局, 都一定係哂心機捱眼訓賺佢幾蚊果d

遊戲一個
見到個個ig story 叫人down
留名等睇佢地手機收皮
洗定8月15
想係幣圈賺錢,有以下2種方法:
1.display card 挖礦(高技術含量)
2. 買幣去做 LP 押質賺錢(高風險)

奉勸一句,虛擬貨幣市場唔系個個都玩得起
當初我都覺怪怪地,之後諗落覺得可能係極低成本嘅Bite coin就落咗㯚
結論係自己衰貪心蠢咗
靜喇仆街
寧願玩coin master,起碼可以攻擊你的村莊
上左市啦咩
衰咩,有咩後果
你出街買野有一半以上幫人交租
傻閪先玩呢啲

正正經經挖以太幣賺仲多
windows就T-Rex NBMiner Phoenix miner
中意用HiveOS又得

得閒上YT睇下Red Panda Mining學野
根本唔難

利申:免費電24/7挖
我又唔係為左佢先買部手機,我本身已經有部手機
咁額外cost=0, 點解又唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞