原來係bee.com㩒幾個掣就可以賺錢(全攻略)

156 回覆
200 Like 67 Dislike
傻嘅!
㩒幾個制就賺到錢,呢個世界冇窮人啦。
以下,我將會解釋點解bee.com係呃人。

Bee.com話自己係流動性掘礦,defi 去中心化金融,我解釋咩係流動性掘礦先,流動性掘礦即係你借一啲自己擁有嘅(幣)btc , Eth 等等俾人,從中去賺取利息收益。你可以理解為借錢俾人,收取利息。 咁bee.com 話定時撳掣就有錢收,而從中我哋係冇投入過任何資本入去。冇資本,何來有利息呢?

Bee.com其實係利用你手機嘅運算能力去掘礦,的確,我哋係會收到收益,但你有冇諗過佢榨取左你幾多收益呢?可能你本身收到$10,而佢只係俾$2你。個閪網仲不斷強調搵多啲人可以賺多啲,係經典嘅層壓式騙局手法,2021仲未睇得出?

你部手機大大話話值幾千蚊,為咗滴水咁多,而且回報與風險不成正比,值得?實際上掘礦(用顯示卡)係可以搵到好多錢,例如用3060ti掘礦,係可以一日賺到大於40hkd,詳細想學嘅,呢個post過500正皮我會開po教。

越來越多人用bee.com,被滴水咁多嘅利潤,利欲熏心。唔理解就去參與,絕對係一件好戇鳩嘅事。就好似你唔知隻股票咩料就去買咁。有啲人話試吓無妨,就好似叫你去做低級勞工咁,係咪做吓無妨?呢排虛擬貨幣升到上天,有呢類榨取運算能力嘅騙局好正常,但涉及錢嘅事情我哋必須諗清諗楚,唔好咩都唔知就中個頭埋去。

小弟我見識唔多,用喺掘礦方面嘅已有知識去出呢個post,如果有錯,不妨指正討論。
越來越多人中計喇
就嚟成個ig限動都係啲share code,仲唔快啲幫手推
會有咩損失?
用你部手機性能掘礦,比一啲唔成正比嘅回報你
時間成本,設備成本
見到你呢個title又無撳入嚟
第時再見到有關佢嘅宣傳咪中計
例如用3060ti掘礦,係可以一日賺到大於40hkd,詳細想學嘅,呢個post過500正皮我會開po教。

大茶飯喎 屌你老味
一年三倍回報喎,前提係Bitcoin價格持續高企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞