五年一度人口普查員又開始招聘喇 (4)- e -exercise已出

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
+1屌情境題真係俾人outperform曬都唔知點撚算
同埋咁短期嘅工作 take it easy 啦,個陣咩準備都無,當去玩吓
依加到底做唔做份野好 真心如果做完又話改守則或者做筆試 依加做黎嘥氣
快啦
應該份exercise合格就得 分數高低唔重要
淨係按照面試個分派offer
利申:自己做exercise,高分
家陣考公務員?定考大學?
洗唔洗咁認真?
佢咁出得其實都預咗實有人會出貓㗎啦
佢都係做下樣啫
如果真係認真揀人個interview同exercise都唔會咁hea啦
agree 佢地根本唔care分數高低/邊個出貓 反正之後有培訓 要ge只係請足萬幾人 你地咁care分數只係想爭checker位 但佢地wfc邊個打邊個做 個個到門檻請夠人就完
人地整online exercise就係廢事你地特登出去筆試
但你地就玩撚串個Party
遲下真係轉筆試就玩撚埋自己
仲要去合理化佢個行為
同話啲女着得少布就預左比人強姦有咩分別
你地自己做完私底下send答案比啲Friend佢地理唔到
但Post撚哂上網咁撚揚
佢地唔理都唔得啦
真,其實九成九都會請
個練習當俾你認識下要做D乜
支持你
真,成班驚呢樣驚個樣,有心考就唔會in得2分鐘,仲要online exercise
update

老師:照暫定過年後出email 去interview
但唔係全部出,預2個人爭1 個位

學生:冇野講,起碼過完年先會處理今次既問題。

ONB既問題:
1. 盡量唔好用copy&paste 既方式入個activation key。
2. reset pw 比你既activation key 係分2 part,part 1 係係個網頁度,part 2 係sms/email
3. email 比你個activation key 喺你reset pw 之後就會失效,請用新既activation key (part 1+ part 2)黎登入 同埋 改第一次密碼用
4. 登入見到空白頁面?你打account / pw / 驗證碼個時 打多左個符號落去。
5. reset pw既first part 同 second part 係唔駛加<> 落去,入番英文&數字就ok。唔駛加< >
6. 點解ONB個網全英文,練習全中文?因為要求係要識睇英文+中文,考驗黎

諗到再補充

祝各位巴絲打 新年快樂

lm
但我見好多人驚連e仔都無機😂🤔搞到我都緊張埋一份
白卡會員-數碼啟暴龍攬炒成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞