五年一度人口普查員又開始招聘喇 (4)- e -exercise已出

1001 回覆
36 Like 8 Dislike
第一輪報名
學生
interview: 已完
exercise: email 已經出緊比你地login做
有3個星期做,3 份各1 個鐘

老師
interview: 過年後個個星期會send email通知(暫定)
exercise: 已完

第二輪報名既ching
exercise: 過年後先出
interview: 應該係3月內會有

所有email 收發進度唔同,唔好一見人有就打上黎問點解自己未有,過兩日都未有先打黎問唔該

Q: 點解冇去interview 都有
A: 學生人人都會收到interview 同exercies,做唔做自己決定

Q: 點解我仲未收到email?
A:

Q: 登入唔到網上告示版,reset 極pw 都唔得
A: 錯太多個aaccount 會lock,send email/ 打電話去解鎖

Q: reCAPTCHA既問題
A: 唔知,轉電轉ipad 轉手機轉browser 試下

Q: 入到去網上告示版點解冇野
A: 自己睇

Q: exercise 既material 係邊度?
A: 撳入個exercise,會有個視窗/分頁彈出黎(記得allow 彈出視窗) 之後中間有個pdf 比你download

Q: 入左exercise 冇Start 掣既?
A: 等十秒

Q: submit 個時自動log out 左,入到去又再重做咩事?
A: 唔好用第二個分頁開個material,down 落電腦/ print 出黎就應該冇事

Q: 我有總分有xx分有冇機?
A: 唔
lm
lm
lm
咁快開到4
lm
Lm
建議追下po
唔好一個問題幾個人問咁多次
咪撚做伸手黨
Lm
又幾快手,尋日in完今日出
老實講D分都唔知入曬機未
Lm
Lm
今年係咪冇基本培訓課程?
我見Note1入面得複修日期
落堂先做exercise
想問下做一份ex大約做左幾耐
Lm
想問第一次login要點入
Email得reference no.同activation key
咁login user name打咩
Username係你之前apply嗰時你set架喎😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞