GK/雕像討論區(2)

1001 回覆
7 Like 26 Dislike
有冇巴打訂過香港GK?如何?
麻煩睇下第一頁⋯⋯
訂左雷神收左貨

又有新巨人gk

3000人仔
睇相似高質過飛家亞媽
真係over左
6千幾蚊 1/4
就係睇完都好似冇睇咁先上黎問 XD
Anyways 琴晚訂左
Er ⋯⋯⋯⋯

訂嘅話請搵比較出名嘅代理,近排聽唔少騙案,唔好貪平個少少。
我自己搵龍珠gk toys同專業gk訂開,
香港gk都係比較大嘅代理。
其餘代理你可以照留言問有無人訂過,

不過我就唔會再覆,萬一不幸中伏幫你唔到

淘寶最好搵啲大店,XXHome,X智,猴X,萌布X等。

另外如果想係gk zone hk或者gk zone訂野之前做少少資料搜集再決定訂唔訂。」
大唔代表好啵師兄
同你的字一樣 lol
收到貨就掂啦
我琴晚見到你個留言
就即刻放心哂去落訂
Gk zone and gk zone hk 一開始都有人收到貨架

你一開始係咁問如何
我又唔係廠又唔係代理
唔通話100%安全咩
咪答你大代理穩陣啲

關咩好唔好事,好嘅定義係咩?
收到貨叫好定售後好先叫好
講服務香港gk唔會係好囉
你仲答佢
所有代理都可以走佬ga la
雷神因為香港無代理開我就去HK Gk
最少佢有個system 有email 幾正規
今個星期六去搞小小售後俾完左再報告大家參考下
香港代個人名你去追都易d 未收貨我都驚左好耐 ga
之前佢過年開現貨bid 都好多人bid 縱觀幾點我覺得係合理
版權雕好多都有開訂 出貨算快 我只買佢一次但真係如佢所講海外 第一批
你問我覺得佢係一個正常代理
你睇下人地下面個留言幾咁實際
唔係highlight d字大大隻就叫有道理
你唔知我問乜咪唔好答囉
答完 又想搵位入人?
樓上quote你果條7頭 同你一樣自high
以為開個thread d人就一定問緊你兩個咩
我之前嚮另一個代理訂一輝
不過今次佢地冇開紫龍單
所以想話上黎問下
好睬呢到都仲有正常人

唔知點解咁多人放GK單,仲要減價拋售 好心就現貨先賣啦

GK呢d單仲高危過HOTTOYS單,過左二三手都唔知送件貨去邊,又多仆街搵人苯柒,我情願收現貨
因為當初鬼滅熱潮好多人入坑
然後乜都訂
但隻隻1/6 1/4 仲要連場景
土地問題嚴重就掉返啲單出黎
又或者
啲人見鬼滅隻隻升 就乜都訂 諗住炒
見其他人賣就驚

Btw gk一定係收現貨穩陣
可以睇埋大貨圖或者開箱片先決定入唔入
佢實際在於話你聽成功有貨到?
所以有代理都可以有貨到嫁 包括gk zone gk zonehk 五十五 ac模玩等等 你個如何問完都係無問過 間野店唔店你自己沖去訂下咪知 少少錢又唔會蝕 最多都係報驚

香港所有代都係食左你錢先 你肯信間野咪得 明眼人個堆都係收左你先嫁 邊有話如何

而淘寶你都可以用客服逼佢退錢

咩都唔信 最實際就買現 比叫你邊間訂都更加實際 好多時現仲平過訂既 就真係唔明你問知如何想點
隻炎柱伏得制掛 暫時集美同T社做到官圖水準
P1s 都掂不過1/4 太恐怖
仲有 將d gk 或雕放太迫又易損 又無得J
好多人真係當pvc size
Gk zone係咪走左佬嫁喇
無玩開GK,之前女朋友叫幫佢係依間野訂一隻
本身話2020年尾出貨,一直到新年都無消息
岩岩fb msg佢已讀不回
大家表達唔同je
都係經驗分享 我見佢版權物都售完 應該都有批客ge
當然永遠無100%保証 我阿哥都係專業gk訂 但好多唔係隻隻開呢
有人話仲收到貨 同只出補款通知
同有人報左警 佢亦無開訂
雖然幾百蚊唔多錢
有無苦主group/page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞