GK/雕像討論區(2)

1001 回覆
7 Like 26 Dislike
連人問乜都未知就衝出黎 笑死
睇你頭兩個reply就知你小學雞
我淆咩啊?
唔好再活係自己思想入面啦
似係你連你自已想問咩都未知wo 洗唔洗google下如何呢個詞語點解呀 究竟邊個先係小學雞呢 學前班都明呢隻字點解wo

最後個句原句還返比你
唔理有無出過,睇圖已經唔想買

咪同佢嘈啦
佢仲覺得自己岩哂問得好好
有位師兄答佢一句到左貨就話放心哂即刻訂左

咁真係間間代理都有機會走佬
個兩間gk zone一開始都有到貨
點估到大代理=比較安全=比較穩陣=無咁易走單退訂都要講到咁白先明
仲要貼張圖出黎話自己之前訂過黎轉移視線
呢到得你同你個frd呀智咩孝圍爐,咁鍾意單機咪上連登啦,仲要睇得自己咁重,真係笑死人
小朋友
你想知一間餐廳質素如何
其中一個方法係問去過既人覺得如何
你未去過唔緊要
一咪剩係識得講人間餐廳大有咩用?
好心用下個腦啦
我要轉移視線就唔覆你兩個7頭啦
on9
由始至終你都冇答我問題
你唔想答或唔識答唔緊要
收埋自己
打篇垃圾出黎因住比人笑啊
傻仔
由始至終你個問題係間代理如何 咪已經答左你 好定唔好自已咁大個人有批判性思考呀?
定你智商太低跟唔上?

呢到無人會100%保證間野得唔得嫁一陣你炒車返黎入我地位咩

所以咪打左句你鐘意咪沖去試 錢係你 你鐘意點洗無人控制到

再講多次 咁撚淆咩都驚就買現啦
連人問乜都未知就衝出黎 笑死
睇你頭兩個reply就知你小學雞
我淆咩啊?
唔好再活係自己思想入面啦
似係你連你自已想問咩都未知wo 洗唔洗google下如何呢個詞語點解呀 究竟邊個先係小學雞呢 學前班都明呢隻字點解wo

最後個句原句還返比你

咪同佢嘈啦
佢仲覺得自己岩哂問得好好
有位師兄答佢一句到左貨就話放心哂即刻訂左

咁真係間間代理都有機會走佬
個兩間gk zone一開始都有到貨
點估到大代理=比較安全=比較穩陣=無咁易走單退訂都要講到咁白先明
仲要貼張圖出黎話自己之前訂過黎轉移視線
小朋友
你想知一間餐廳質素如何
其中一個方法係問去過既人覺得如何
你未去過唔緊要
一咪剩係識得講人間餐廳大有咩用?
好心用下個腦啦
我要轉移視線就唔覆你兩個7頭啦
on9

搵餐廳同代理黎比較

餐廳提供到野食、環境、服務
買完食材再煮

但啲貨代理整架?佢幫你訂完會再上色再執?
定要代理比埋地方你開箱品嘗啲雕?
我淨係見到人地答你一句訂過收到貨就等於答左你嘅「如何」,你「即刻放心哂」同「訂左」
即係以你比喻
問人間餐廳如何,
有人答你:
「食過,比左錢有野食」
就已經「放心哂」?
咁你嘅「如何」都幾低層次同易滿足喎

其實你一直覆只係一直展示閣下嘅理解能力同表達能力有幾低
邊個唔用腦 有睇post嘅自然有眼睇
開口埋口都話人小朋友 小學雞
更加睇得出你有幾成熟
人地有心覆, 內容多或少就已經不是重點
你既回覆係叫人睇第一頁
咁請問第一頁有咩睇?
呢到係forum, 用黎交換資訊, 唔係比你圍爐 ok?

我唔敢講你理解能力低
不過就幾肯定你既表達能力好低
你d youtube video出賣左你 XD
不如我帶你去睇眼科醫生好無 最好睇埋腦科 人地擺哂資訊係第一頁 咁簡單都睇唔明 你應該腦弱 你老母閪你敢保證代理一定畀到貨你? 你弱鳩智?弱智就返匡智會 你去個度交換資訊啦
師兄 咁唔冷靜 你似有mental disorder...
你點睇得出我唔冷靜?有粗口就唔冷靜?哭撚咗
"哭撚左" 呢d terms我真心講唔出口
我估你智商都係屬於偏低
覆埋你今次
今日上完HK GK 放底件件等覆 間中都有客上去取件
幾好傾 有問必答
講句公道話 爬文同睇說明書一樣 做左可能唔駛問
智孝巴打同馬雲巴打都無用開HK Gk 佢都無答案 只能叫你用首頁資訊做參考
其實都highlights左好多次
你都仲要兜都無咩討論空間

我youtube都係分享為主
你覺得表達能力低可以mute可以唔睇
但邊個能力低都其實一目了然

開左幾次post得你一個係咁問香港三大代理「如何」
仲要聲稱睇完第一頁都覺得無重點無睇過野
加上之前話人地唔知你問乜 而家又話有心答就得

伸手黨都仲要撐到咁
你一定唔係小朋友
一定係個好成熟嘅男人
最可憐既係你連咁簡單既資訊都睇唔明 可能你文盲啦 字都唔識隻 明解既
你有咩損?新開有損定自己整爛
佢幫你整?

因為通常都係叫工作室直接寄新件

Btw 你睇佢啲語氣就知佢智商幾高
得你話訂完有貨到就叫有心覆
得你唔係圍爐
其他全部都係智商低
其他都係小學雞
恭喜你成功加入圍爐區
總之覺得佢有問題就係圍爐
呢到係連登 係forum
佢問個條問題好正常
討論區就係要討論

伸手黨伸到咁惡都係第一次見
仲要覺得自己無問題先恐怖
講番先 馬雲只係護主 佢講乜我應佢乜
至於智孝bb豬 我好appreciate佢refer我去第一頁
不過我睇左覺得冇用 咁都唔得?
好似惡左少少囉
仲話我貼圖轉移視線?
原來你先係master
btw 得閒管下你班𡃁
叫佢地唔好下下都走出黎吠
唔同白卡仔嘈嚕
護主論都出埋黎 你岩 你岩晒 成個po最有智慧是你了
新手一心入黎睇GK學野

點知變咗睇格劍post
咁都有交嘈wtf

唔洗理 當佢幫手推下post
開始入坑未
開左好幾個post
得一位大朋友問野問得咁有型
我都估唔到咁都有得嘈
好彩其他人問野/討論都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞