GME 143

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

睇圖咪似VW囉
GME 最仆街係整個 bull trap 俾人嘆
佢第一野狂爆 110再穿番去 70應該冇咁傷亡慘重
佢彈番上黎420俾個希望人,之後回350 250 170 一路派貨俾人溝呢下先死最多人
所以我咪話柒左係後果自負,預左 但係就唔好講到好友係寶藥黨
買股真係唔好信瞎目信人
自己睇唔明既我就當唔信
利申:自己都信人買中左唔小伏
真,嘈到pk
少少地入左10股搏今晚會炒多轉
佢地係咁俾人屌因為升到$200都仲係咁水人入,29/1仲係咁鳩吹要守$300up..點知守完$320落番$100又吹預左隻野會SS前爆跌(咁駛撚$200up追貨護價咩)
仲問佢地野答唔到就話你傻淡/on9/唔撚識野又block又柒。點知到左今日都答唔到邊日SS。連仲有冇機會SS都冇把握但一味叫人SH

我屌果班自己$100樓下入之後水人買貨護盤,跟住自己$400放左貨俾後上嘅人食屎價,自己就負成本/零成本就仲鳩叫信者得救,SH就會SS嘅仆街!
我覺得400放左賺左水之後吹淡笑人on9咪仲仆街
咁你錯晒!我由哩個post 過左$140見到人仲水人買已屌班仆街冇叫人接火棒。我一直都冇叫人買,更冇叫人SH,亦冇吹過淡,只係恥笑班人任搬龍門嘅所謂‘數據’!

28/1見到有人叫人護盤都已串鳩佢地係咁水人,話鳩佢地個SS一日推一日。仲唔叫人走?
當然我果幾日係咁俾人又block又柒、果幾日若見過我出post都仲要衝入去果班就真的自找,不過我冇意追擊佢地。我只追擊果班升過$140都仲係度水人買,負成本/零成本叫人SH嘅仆街!
27-28/1已升撚到$400up
無衝突個班可以賺完空倉叫高j豬仔 SH。
佢哋分分鐘50撈左 80再放又賺一筆添

炒股票係咁架啦,做善事咩
無大戶晨早落咗$10
你認同佢地自己低位入完再水人買貨冇問題,所以你咪正仆街囉!
見到本身話星期五SS,再之後又兜未必今個星期五結算乜乜乜叫人SH/守價已經覺得伏味濃
其實最初d人轉堆wsb文都有篇講你SH唔到就自己set個接受到從止蝕/賺位放咗佢,係個日爆到上300之後全世界就癲咗咩都聽唔入耳
我係認輸 佢哋係仆街,但係無錯無犯法架
已經睇到灰左,聽日聽日仲有個聽日
依家放又唔甘心
@24x
所以被人串果班高追友又的確唔抵幫,話人柒又話人唔撚識又要block人。不過更加冇漏左果班升到$200up都仲水人買,$300up都仲叫人SH嘅,若自己一早贏左水零成本/負成本先咁做就值頭仆街黎!因屌佢地冇叫人接棒果幾日佢地好撚串嫁!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞