GME 143

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
有良心嘅寶藥黨
SH ,我唔會忘記果晚禁買嘅憤怒
sh
係有班人盲目叫人sh,同時亦有班淡友一直叫人唔好接火棒。
最後自己揀左聽sh撚高追左,其實咪又係同佢地一樣,一心諗住可以一朝發達。自己選擇性地聽人講,又唔自己分析,真係無咩好怪人。
走啦 放棄啦 玩bitcoin已經回翻血
仲留黎做咩 幾肯定gme出完報告都唔會ss
SH緊每晚都好好訓
我係咪出咗咩問題洗唔洗搵社工輔導
車文先生近況如何?
Hold啊
成班垃圾
跌到十蚊咪十蚊
唔好輸比班社工啊
320又話大戶撐住
60又話大戶撐住
大戶320撐到得60
同意,輸錢事少,最緊要贏番啖氣。
跌到0蚊都唔好比班社工睇死
輸10K HKD上星期走左
呢個星期已經搵返黎
買股應該理性 認輸一次咪企返起身
死磨爛磨佢都唔會有肉食架喇
我地又黎一齊重溫下當時班友點吹先
先鳩吹會SS,到左$140up,$200up都仲下哩d post,屌佢水人接火棒就任何異議都話人唔識野,又屌又block又乜又柒。
到左29/1仲叫人護盤$320⋯⋯
當然,到左今日個價去撚到邊
仲記得換手率兄係咁出黎叫人見好就收,佢就不停俾人屌。

我就$400up收晒錢,係嫁!邊有水你,你自己on9仔信之麻!

繼續sh
一日唔到價一日都唔會走
目標價20
唔係笑你SH,但真係炒完嫁啦。平返倉出黎買其他野慢慢升、慢慢追返d錢啦
始終人嘅貪念太大,就算開PO有寫曬警告,但有淡友出現就即時有好友用沽空率同08 VM黎撻人,講到係100%冇可能輸,仲恥笑d止賺嘅人
咁講到必賺就一定有人覺得零風險不如倍大佢去開孖
自己最初150個陣都有心郁過Allin然後400放出去執返筆錢過年,好彩SoFi戶口開唔切,開到個陣已經上到200幾於是放棄高J,買返ARKK算
初初d人講420.69同1000都覺得有可能會做到嘅,但後來不停提外國計出黎三萬幾個價位已經覺得好多人失去理智
雖然劵商出禁買呢啲手段的確係好核突
GME Post開到143
股價幾時先跟上
先知出黎留個名
+bin個c

GME 星期5收市後問題 唔係叫你走 不過唔想輸突既黎睇睇先
https://lih.kg/aJzjbkU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞