GME 143

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
buy the dip!!!!!!1
咩環境?係咪就ss
向下ss
鑽探機
Sic Shi
支牛嗰位zack話Fintel篡改GME數據
https://q.futunn.com/feed/105701515397476
做咩抄我講嘢
再等下次報告
隻閪
傻閪
我唔放GME你吹咩ching
潮州巴
sh
又分唔清睇緊GME定AMC
成日都推唔爆1個post
唔係贏硬,佢地29/1咪蝕左囉!問題係你要佢SS補倉補到上$1000up!除非佢其他後路都斷晒,又計過俾息仲蝕。

但問題現在背後幾十隻大鱷,就算當29/1成功打傷一隻都係因另一隻幫手從中漁人得利嘅結果。要SS嘅錢入晒散戶手係難!反而有一堆散戶俾人水埋一齊入去高追就有。

要SS根本就係向所有GME沽空大鱷發出嘅持久戰。人地WSB玩左成年都迫唔死人地,所以先叫全球‘幫手’。
鬥錢多,散戶托到$300up都已不可能日日托價喇!29/1吹撚到有幾多option 迫大鱷補倉,點知過左29/1又吹人地借到貨,所以個SS期又延後。或者係連人地補左倉未都未知。
冇左散戶托價個價已即刻打番落$100樓下。
就算今晚出報告個沽空率又去番130%又點?咁入貨定唔入,托定唔托?因為根本冇人講得出邊一日沽空都全到期。或者關鍵比例沽空到期可以迫到SS出現(已假設左29/1果個未係真SS)

仲有幾多血肉牆城可以護住個價唔再落?

所以就算要大家對賭玩show hand,你現在都只係睇到自己攞住3隻ACE⋯⋯望住對家牌面2345就以為贏硬。更何況,我地只攞住對3條⋯⋯⋯⋯⋯

冇再望住Volk個case FF,人地屠到大鱷其中一個重點係佢地攞到70%以上的股權(人地原有42.6%向外公開,再暗地持有31.5%股票買入期權並可行權)人地是一間公司自己已操控到咁多%,所以當時班做空大鱷先奶晒野。至於現在GME散戶呢?全部個體,持股不過30%⋯⋯⋯⋯
...🚀500
.....🚀420.69
........🚀325
...........🚀200
................🚀90
...................🚀60
......................🌕 32.857
SH(傻閪)都冇咩野好講
GME仲有生機AMC真係隻閪
成班傻散信SH
入得賭場就願賭服輸 我預咗會輸曬
唔放就肯定嘅 跌到咁我都費事放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞