[懷舊]天外,重新出發

373 回覆
8 Like 0 Dislike
有冇巴打借AC黎升妖3,得自己一個唔知打咩好
得7LV ID: LEEONON

巴打你留tg 比我 我借比你
嘩成十幾年前一開個陣玩
記得玩到有咩水滸傳人物就無玩

TG gp here 大家入黎

唔課金的話可以上仙界執金蓮子賺住錢先
其本上你執一個鐘賺既錢=包妖3團既錢

包妖3幾錢?

包團同比人帶有咩分別

冇 比4個人錢姐
開新ac好麻煩

巴打你留tg 比我 我借比你

帶埋我得唔得

次次都玩到4xlv冇玩
術 劍 藥
都係咁
次次都玩到4xlv冇玩
術 劍 藥
都係咁

再黎過

想重玩既請入TG, 目前已有4位巴打想靠自己慢慢升LV

https://t.me/Combi0
原來有AC
DOWN緊
原來有AC
DOWN緊

有冇人會開個族
有冇教學用vm 玩?

唔熟

部notebook 裝唔到win7
有冇教學用vm 玩?

唔熟

https://www.ptt.cc/bbs/Old-Games/M.1412401940.A.893.html

照做就得,行XP
有冇教學用vm 玩?

唔熟

https://www.ptt.cc/bbs/Old-Games/M.1412401940.A.893.html

照做就得,行XP

點解都係好似lag lag地,,

似係顯卡唔夠勁果種lag
無知一問
點解可以無私服
有私服真係想玩返

以前同女朋友玩
佢玩術,我玩藥
佢死就我救,我死都係我救

因為無遊戲端流出
台服都仲係到 雷爵無咁大方
Win10玩家較番win7相容性都仲係lag

裝個vm玩啦

Vm 係 細佬我唔熟電腦

類似開多個新windows xp係部電腦到玩
Vmplayer

我VM XP 開GAME得黑畫面, 識唔識搞? 可唔可以SHARE你個ISO黎用下

屌,得左,關左個加速就OK

巴打你個黑畫面係點整架
個加速係邊到關
Win10玩家較番win7相容性都仲係lag

裝個vm玩啦

Vmplayer

我VM XP 開GAME得黑畫面, 識唔識搞? 可唔可以SHARE你個ISO黎用下

巴打你個黑畫面係點整架
個加速係邊到關

vm set比幾多ram個度有3d加速開關

裝個vm玩啦

Vmplayer

巴打你個黑畫面係點整架
個加速係邊到關

得左
唔該巴打 順左好多

裝個vm玩啦

Vmplayer

巴打你個黑畫面係點整架
個加速係邊到關

得左
唔該巴打 順左好多

你地用邊隻VM?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞